KAŽU DA JE RAZLIKA OD 17 GODINA SVE VIDLJIVIJA: Kluni ostario preko noći, dok Amal u 5. deceniji izgleda kao devojka

Ljubavna priča Džordža Klunija prepuna je zanimljivih detalja.

Celebrities
KAŽU DA JE RAZLIKA OD 17 GODINA SVE VIDLJIVIJA: Kluni ostario preko noći, dok Amal u 5. deceniji izgleda kao devojka
Foto: Profimedia

Džordž Kluni uveliko gazi 7. deceniju, a uprkos tome važi za najvećeg zavodnika i jednog od najlepših muškaraca na svetu. Bio je najpoželjniji neženja na svetu, ali je njegovo srce ukrala čuvena advokatica Amal Kluni, koja je promenila njegov život.

On se 15. decembra 1989. godine oženio glumicom Talijom Balsam, ali su se razveli 1993. godine, nakon čega je glumac izjavio da se nikada više neće ženiti.

Džordž Kluni
foto: Profimedia

"Oženio sam se 1989. Nisam bio dobar u tome. Nakon razvoda sam shvatio da više nikad ne želim da se ženim", ispričao je glumac. Sada često ističe kako ne može da bude srećniji svojim životom koji je potpuno drugačiji nego pre nego što je upoznao Amal.

Pre Talije, bio je u vezi sa pevačicom i glumicom Keli Preston koja se kasnije udala za njegovog kolegu Džona Travoltu. Tokom zabavljanja, Kluni joj je poklonio prase po imenu Maks, ali kada su se razlišli, glumac je nastavio da se brine o njemu.

Zabavljao se i sa Selin Balitran, Lisom Snoudon, Sarom Larson, Elizabetom Kanalis, Rene Zelveger, a povezivali su ga i sa glumicama Lusi Lu i Šarliz Teron.

Stekao je epitet "najpoželjnijeg neženje na svetu", a onda je upoznao advokaticu Amal Alamudin kojoj se na večnu ljubav zakleo u septembru 2014. godine u Veneciji.

"Upoznali smo se na jezeru Komo. Ona je bila prijateljica od prijatelja koji je došao kod mene u posetu. Narednih meseci sam jurio za njom, zvao je i pisao joj i radio sve da je osvojim", ispričao je glumac u šouu Dejvida Letermana.

"Od prvog minuta kada smo se upoznali, nekako smo oboje znali da ćemo biti zajedno", priznao je Kluni.

Džordž Kluni, Amal Kluni
foto: Profimedia

Šest meseci kasnije, Džordž je kleknuo pred Amal i pitao je da se uda za njega.

Iako je nekoliko meseci planiro prosidbu, kaže da je sve pošlo naopako.

"Zamislio sam svaki detalj. Imao sam prsten, pustio sam muziku… Sve je bilo isplanirano, trajalo je oko 25 minuta. Na kraju sam joj bukvalno rekao: ‘Slušaj, nadam se da pristaješ, treba mi odgovor, imam 52 godine i ako nastavim da klečim ostaću bez kuka’. Onda je ona rekla da, i sve je prošlo prilično dobro", podelio je svoje iskustvo Kluni.

1 / 8 Foto: James Shaw / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nekoliko meseci kasnije, Amal i Džordž su se venčali. U junu 2017. godine dobili su blizance, ćerku Elu i sina Aleksandra.

Mnogi komentarišu da je razlika u godinam između Amal i Klunija sve očiglednija, međutim, više je onih koji tvrde da Kluni nikada bolje nije izgledao.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs