UMRO MI JE NA RUKAMA DOK SAM MU PRIČALA KAKO ĆEMO KAD OZDRAVI, IĆI NA MEDENI MESEC: Goga Sekulić o rani koja ne zarasta

Pevačica Goga Sekulić 2013. godine venčala se sa Igorom Ramovićem, koji je preminuo dva meseca nakon što su izgovorili sudbonosno "da"

Celebrities
10:55h Autor:
UMRO MI JE NA RUKAMA DOK SAM MU PRIČALA KAKO ĆEMO KAD OZDRAVI, IĆI NA MEDENI MESEC: Goga Sekulić o rani koja ne zarasta
Goga Sekulić, Foto: preentscreen/Youtube

Samo dva meseca nakon što je izgovorila sudbonosno „da“, Goga Sekulić, tada u 36. godini, doživela je verovatno najtužniji dan u svom životu - njen suprug je preminuo.

Igor Ramović (41) je umro 2013. godine u jednoj bolnici u nemačkom gradu Hajdelbergu, a folk pevačica bila je s njim do poslednjeg trenutka.

Ramović je bolovao od raka debelog creva, a bolest je kasno otkrivena. Tokom dana otkazali su mu vitalni organi. Izdahnuo je na Goginim rukama.

"Igor je ubrzo nakon svadbe osetio bolove u stomaku, zbog čega je posetio lekara, koji je konstatovao rak debelog creva."

Goga Sekulić
foto: preentscreen/Youtube

Za operaciju u Nemačkoj bilo je neophodno 20.000 evra, koje su dostavili tamošnjim doktorima, ali je bolest toliko brzo napredovala da za operaciju bukvalno nije bilo vremena, rekao je tada obavešteni izvor za Blic.

"Goga je sve vreme bolesti bila uz njega, bukvalno do poslednjeg momenta", a to je pevačica i sama potvrdila.

"Umro mi je na rukama dok sam mu pričala kako ćemo, kad ozdravi, otići na medeni mesec. Trudila sam se da mu ulijem nadu, ali bilo je uzalud".

Goga Sekulić
foto: preentscreen/Youtube

"Dok sam ga držala na rukama, još malo se pomerio, ali su mi doktori rekli da mu je duša tada napustila telo", kazala je Goga.

Sekulićeva je kasnije otkrila medijima da je učinila sve da on ozdravi i da je čak pozajmiljivala novac od prijatelja kako bi platila njegovo lečenje.

“Posle Igorove smrti sam ostala sasvim sama. I danas, kada je godišnjica od njegove smrti uveliko prošla, plaćam dugove koji su ostali od njegovog lečenja. Mi smo išli kod najboljih svetskih lekara i pokušavali sve da uradimo da ga spasemo, ali nije nam se dalo. Sve račune iz bolnica sam preuzela na sebe”, rekla je pevačica 2014. godine.

Inače, pevačica je nakon bolnog gubitka dobila injekciju za smirenje i ukazana joj je lekarska pomoć.

Svadba na Svetog Vasilija

Dvanaestog maja u beogradskom hotelu „Hajat“, nakon kraćeg zabavljanja, venčali su se Goga i Igor. Svadbi je prisustvovao veliki broj zvanica, a nakon venčanja izjavili su da žele mnogo dece. Gogu i Igora upoznali su zajednički prijatelji i već prvog dana ljubav između njih se rasplamsala.

Biznismen, otac dvoje dece

Igor Ramović je poslednje dve decenije svog života boravio u Londonu, gde je držao brojne klubove, u koje su dolazile i zvezde poput Naomi Kembel, Gaja Ričija, Paris Hilton, kao i princ Vilijam. Sarađivao je s poznatim biznismenom Erikom Prinsom u poslovima s naftom. Iz vanbračne veze ima dvoje dece.

Goga Sekulić se kasnije udala za MMA borca Uroša Domanovića s kojim ima sina Vasilija Andreja.

Nakon šest godina ljubavi i skladnog braka, pevačica je 2022. godine potvrdila da se razvodi.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs