UZ TEŠKU NARAV BIO NESNOSNO RAZMAŽEN I POSESIVAN, SVE ŽENE VARAO: Čuveni dasa se užasno ZAPUSTIO, kažu da je kao STARAC

Privatni život krije kao zmija noge, a legendarni Horejšio Kejn konačno je uhvaćen u javnosti posle pet godina, i svi su ostali u šoku kada su videli najnovije slike.

Celebrities
00:02h Autor:
UZ TEŠKU NARAV BIO NESNOSNO RAZMAŽEN I POSESIVAN, SVE ŽENE VARAO: Čuveni dasa se užasno ZAPUSTIO, kažu da je kao STARAC
Dejvid Karuso, Foto: IFA Film / United Archives / Profimedia

Američki glumac Dejvid Karuso, koga pamtimo kao poručnika Horacija Kejna iz "CSI Majamija", potpuno se bio povukao iz javnosti i za njega se nije čulo pet godina. Napokon, pre par dana su ga fotografi uhvatili na benzinskoj pumpi, a obožavaoci su frapirani izgledom slavnog zavodnika. Naime, ima 67 godina, ali po mišljenju korisnika društvenih mreža deluje mnogo starije i zapušteno, što ne bi smeo sebi da dozvoli.

Karuso je nakon snimanja popularne serije 2012. godine rešio je da ode u penziju. U javnosti je ostao upamćen po kratkoj riđoj kosi, tamnim naočarima i teatralnim pauzama između rečenica, kako je govorio dok je tumačio glavnog lika "CSI Miami". A da li biste ga sad prepoznali?

Dejvid Karuzo
foto: Jeff Rayner / Coleman-Rayner / Coleman-Rayner / Profimedia

Upravo uloga u ovoj seriji donela mu je vrtoglavi honorar od čak 375.000 dolara po epizodi i učinila ga jednim od najplaćenijih glumaca.

Karuzo je nakon povlačenja iz sveta glume otvorio umetničku galeriju u predgrađu Los Anđelesa, Vestlejk Vilidžu. Nakon što ju je zatvorio, okušao se i s trgovinom odeće u Majamiju. Sada živi od novca koji je zaradio tokom glumačke karijere, a radi se o 35 miliona dolara.

Njegove uloge su zahtevale da uvek bude doteran. A danas je odela, glamur i luksuz zamenio skromnijim načinom života. Sunčane naočare zamenio je onima za vid, a odela širokim trenerkama.

Dejvid Karuzo
foto: Jeff Rayner / Coleman-Rayner / Coleman-Rayner / Profimedia

U serijama je neretko vozio besne i skupocene automobile. Izgleda da mu ni oni više nisu praktični pa mu sada odgovara udobnost praktičnog SUV-a, Ford Flexa.

Privatni život krije od svih, dok je u vreme popularnosti njegov burni ljubavni život bio česta tema medija. Iza sebe Dejvid ima tri braka.

U prvi je stupio 1979. godine, sa Šeri Maugans. Ljubav je potrajala do 1983. godne, a ubrzo nakon razvoda pred oltar je stao sa Rejčel Tikotin. Godinu dana kasnije dobili su ćerku Gretu, a 1987. godine usledio je krah braka. Treći brak usledio je 1996. godine, sa stjuardesom Margaret Bakli. Iako je naglašavao da mu je drago što je konačno sa ženom koja nije iz sveta šoubiznisa, zbog čega se nadao da će mu ovaj brak uspeti, to se ispostavilo kao netačno. Razveli su se nakon tri godine, jer je on prevario ženu sa instruktorkom joge.

Dejvid Karuzo
foto: Profimedia

Serija "CSI: Miami" donela mu je ljubav sa Lisom Markez sa kojom je dobio i dvoje dece, ali su na kraju završili na sudu. Lisa ga je tužila zbog preljube i za nanošenje duševne boli.

Rekla je da ju je psihički zlostavljao, kontrolisao i bio posesivan i ljubomoran, a on je nju optužio za prevaru sa ličnim asistentom i najboljim prijateljem. Presuda je bila takva da je Dejvid morao da isplati Lisi odštetu, što se navodno nikada nije desilo.

Ni kolege nemaju dobra sećanja na saradnju sa njim, pa su pojedini tvrdili da je Dejvid razmažen i težak za saradnju.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs