"IMALA SAM 22 GODINE KAD SAM OTKRILA DA NE MOGU DA ZATRUDNIM": Ono što je Arkan uradio kad je saznao, oduševilo je CECU

Ceca Ražnatović, oba puta zatrudnela je vantelesnom oplodnjom, a veliku podršku imala je od Arkana.

Celebrities
"IMALA SAM 22 GODINE KAD SAM OTKRILA DA NE MOGU DA ZATRUDNIM": Ono što je Arkan uradio kad je saznao, oduševilo je CECU
Foto: Milan Maricic/ATAImages

Svetlana Ceca Ražnatović doživela je jednu od najjačih ljubavi sa Željkom Ražnatovićem, sa kojim ju je spojio Oliver Dragojević. O privatnom, a naročito ljubavnom životu Željka Ražnatovića Arkana pre braka sa Svetlanom Cecom Ražnatović se malo toga zna, a interesovanje ne jenjava ni dve decenije nakon njegove smrti. Poznato je da su mnoge slavne lepotice padale na njegov šarm, međutim, Ceca je jedina uspela da zauvek ukrade njegovo srce, a u ljubavi sa njom bio je do smrti.

Sudbonosni trenutak između Cece i Arkana dogodio se 2. novembra 1993. godine u hotelu "Interkontinental". Svetlana je bila žena u koju se "komandant" zaljubio na prvi pogled, barem to ona tvrdi.

Svetlana Ražnatović, Željko Ražnatović Arkan, Ceca i Arkan
foto: Printscreen Youtube/ Svetlana Ceca Ražnatović

Njih dvoje dobili su dvoje dece, sina Veljka i ćerku Anastasiju, ali u početku nije sve išlo tako lako.

"Oboje smo želeli decu. Imala sam samo 22 godine kad sam otkrila da imam problem da zatrudnim, pa sam otišla u bolnicu "Narodni front" na vantelesnu oplodnju. Moj pokojni suprug me je podržao i učestvovao sa mnom u kompletnom programu, iako je bilo evidentno da on nije imao problem, budući da je već imao sedmoro dece", ispričala je pevačica koja je 1995. rodila sina Veljka, a tri godine kasnije i ćerku Anastasiju.

Idila je prekinuta kada je Željko ubijen 15. januara 2000. godine, u tadašnjem hotelu "Interkontinental".

Željko Ražnatović Arkan
foto: Prinstcreen/youtube

"To je za mene najgori i najteži trenutak u životu. Trudila sam se da te traumatične slike potisnem, ali i danas su mi pred očima. Teško mi je da govorim o ubistvu oca moje dece. Željko je svakodnevno prisutan u našim životima, često pričamo o njemu. To je čovek koji je obeležio moj život," priznala je Ceca za Hit.

Svetlana Ražnatović, Svetlana Ceca Ražnatović
foto: ATA Images

"Žao mi je što ga Veljko i Anastasija ne pamte. Oni su bili bebe kada su ostali bez njega, Tasa je imala godinu i po dana, a Veljko tri. Pogađa ih kada pročitaju nešto ružno o njemu, ali to ne može da se spreči. Naučili su da žive sa neprijatnim situacijama. Mnogo im nedostaje, posebno u nekim važnim trenucima, kao što je bila Veljkova svadba i rođenje njegovog sina, koji je dobio ime po Arkanu," ispričala je Ražnatovićka.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs