KAKO SLOBODA MIĆALOVIĆ NEGUJE LEPOTU: Ni šminku ne voli da nosi, a estetski hirurg otkrio šta je sve radila na sebi

Mnoge zanima kako se neguje Sloboda Mićalović, jedna od najlepših srpskih glumica, budući da uvek izgleda prirodno.

Lepi & Zdravi
15:50h
KAKO SLOBODA MIĆALOVIĆ NEGUJE LEPOTU: Ni šminku ne voli da nosi, a estetski hirurg otkrio šta je sve radila na sebi
Foto: Printscreen Instagram / sloboda_micalovic_boba

Sloboda Mićalović slovi za jednu od najlepših srpskih glumica, koje krasi prirodna lepota. Mnogi su je svrstavali među najlepše glumice sveta, a njena nega svodi se na veoma jednostavne stvari.

Glumica ne krije da svom licu posvećuje posebnu pažnju i negu, te smatra da svaka žena treba da odvoji vreme za sebe.

"Mislim da žena mora da odvoji vreme za sebe, jer je to ulaganje i u posao. Treninzi, čitanje, gledanje filmova, zubar… Sve to dođe na red, pa i lepota lica. Lice je instrument kojim ja radim i moram da imam vremena za to. A druga strana toga je i uživanje, jer odlazak kod kozmetičara je uživanje. Fantastična kozmetika stvarno čini čuda", istakla je Sloboda u jednom intervjuu.

Sloboda Mićalović, Nataša Ninković
foto: ATA Images / Antonio Ahel

"Kada snimam ustajem u šest, sedam sati, a kada nema snimanja odspavavam i do osam, devet sati. Nisam fanatik koji ne jede nikada nešto slatko ili zdravu hranu, ali uglavnom se zdravo hranim i pijem velike količine vode, a volim i čajeve", rekla je glumica jednom prilikom.

Sloboda nije pala pod uticaj estetskih operacija, ali ističeda nema ništa protiv određenih tretmana koje lice čine blistavijim. Takođe, smatra da je nega veoma važna i da je treba praktikovati već u dvadesetim - jer, koža sve pamti!

Sloboda Mićalović
foto: ATA Images / Antonio Ahel

"Nemam ništa protiv tretmana, bilo da je mezoterapija, PRP ili nešto drugo, ali koža treba da se maže, hrani, da joj se posveti pažnja. Imala sam sreću da mi je filmska šminkerka Cana, koja, nažalost, više nije među živima, još dok sam radila svoj prvi film Zonu Zamfirovu rekla: ‘Nemoj da ti je palo na pamet da sada, sa dvadeset godina, ne počneš da se neguješ’. Milena Dravić mi je isto to poručila".

Diskretnomšminkom prikriva određene nedostatke, jer smatra da previše šminke na licu izgleda degutantno.

Sloboda Mićalović
foto: Kurir/Ana Paunković

"Mnoge devojke sumanutim količinama pudera pokušavaju da prikriju nedostatke. Na kraju primetite samo masu pudera, a to mi je degutantno."

Budući da je sarađivala sa najvećom italijanskom lepoticom, Monikom Beluči, imala je priliku da vidi na koji način se ona neguje.

Sloboda Mićalović
foto: Antonio Ahel/ATA

"Kada smo radili film Na Mlečnom putu, imala sam isti tretman kao Monika Beluči. Nisu dozvolili da se osetim manje vrednom što nemam svetsku slavu kakva je njena. Kad smo se našle na snimanju, zamolila sam je da otvori njen veliki kofer, da vidim čega sve od šminke i preparata tu ima. Ona nekoliko puta dnevno skine šminku, stavi masku, uradi blagu masažu, pa onda sledi novo šminkanje. Bez obzira na to kakvu genetiku imate, bez nege je nerealno očekivati dobar izgled. Nikada nisam zaspala sa šminkom i nikada me nije mrzelo da uradim svaki korak mog beauty rituala, a nije ih malo."

Iako je veliki pobornik prirodnog izgleda, ni Sloboda nije odolela botoksu, prema navodima jedne klinike. Uz to se može videti po slikama da je neprimetno osvežila usne hijaluronom.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs