BRUNA OSTAVILA NEJMARA SAMO MESEC DANA NAKON POROĐAJA: Dešavanja od kraja oktobra su bila kap koja joj je prelila čašu

Potvrdila je da zvanično više nisu zajedno bez obzira na to što su pre samo mesec dana dobili ćerkicu.

Celebrities
Autor:
BRUNA OSTAVILA NEJMARA SAMO MESEC DANA NAKON POROĐAJA: Dešavanja od kraja oktobra su bila kap koja joj je prelila čašu
Nejmara ostavila devojka nakon prevare, Foto: printscreen/instagram

Sada je i zvanično da su fudbaler Nejmar i influenserka Bruna Bjankardi prekinuli svaki odnos i to samo mesec dana nakon što su dobili ćerkicu.

Bruna nije otkrivala detaljne razloge koji su predhodili ovom rastanku ali je na svom Instagram profilu objavila da više nisu zajedno. Naime, ovo nije bilo iznenađujuće obzirom da je njihov odnos i prethodnih meseci bio izuzetno turbulentan pa se moglo i naslutiti da će doći do ovakvog ishoda.

Fudbaler je svoju partnerku prevario za vreme njene trudnoće a ona je u tom periodu prešla preko toga kako bi sam porođaj prošao bez drame ali nije mu oprostila ovakav postupak bez obzira na njegova izvinjenja.

"Ovo je privatna stvar, ali budući da sam svakodnevno izložena vestima, pretpostavkama i šalama, moram vas obavestiti da nisam u vezi. Mi smo sada roditelji i to je jedini razlog naše povezanosti. Nadam se da me više nećete povezivati sa takvim vestima i tračevima. Hvala", napisala je ova 29-godišnja influenserka iz Brazila.

Kako pisao The New York Post njih dvoje su navodno imali tri pravila koja fudbaleru dopuštaju prevaru ali pod određenim uslovima. Navodno, Nejmar je mogao da ima i druge devojke sve dok je bio diskretan u takvim odnosima ali mu je bilo zaranjeno da bude sa prostitutkama ili da ima intimne odnose bez zaštite kao i da ih ne ljubi u usta.

Nejmar je pre nekoliko meseci prvi put uhvaćen u prevari. Priznao je šta je uradio pa se u emotivnoj poruci izvinio svojoj devojci.

Nejmar
foto: DESI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Bru, primetio sam koliko si bila izložena medijskom pritisku, koliko si patila zbog svega i koliko želiš biti uz mene. I ja želim biti uz tebe. Pogrešio sam i naneo ti nepravdu. Pravim greške svaki dan, ali ove privatne rešavam kod kuće s porodicom i prijateljima. Ne mogu zamisliti svoj život bez tebe. Ne znam hoće li ovo uspeti, ali siguran sam da želim da pokušamo. Sanjam da sam s tobom. Nadam se da će naša ljubav i ljubav prema našoj bebi će pobediti, i da će nas ojačati', napisao je u svojoj objavi.

Poslednji put kad je Nejmar prevario svoju partnerku je navodno bio taj koji joj je prelio čašu. Odigrao se na žurci 28. oktobra u njegovoj vili u Mangaratibi u blizini Rio de Janeira. Čini se da Bruna više nije imala strpljenja za njegovo ponašanje, prenosi Story.hr

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs