SAZNALA JE DA JE MUŽ VARA SA NAJBOLJOM DRUGARICOM, OD BOLA JE PREKLINJALA DA GA VRATI: A onda je usledio šokantan OBRT

Najbolja prijateljica joj smuvala muža, molila ju je da ga vrati, nije spavala ni jela a onda je šokantan preokret, nešto što niko nije očekivao.

Celebrities
Autor:
SAZNALA JE DA JE MUŽ VARA SA NAJBOLJOM DRUGARICOM, OD BOLA JE PREKLINJALA DA GA VRATI: A onda je usledio šokantan OBRT
Muž je varao sa najboljom drugaricom, Foto: FARRELL / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Slavna kanadska pevačica Šanaja Tvejn, koja se povukla sa scene pre 15 godina zbog problema sa glasnim žicama, nakon perioda oporavka odlučila je da se vrati na muzičku scenu. Početkom godine je sve ostavila bez reči stajlingom u kojem se pojavila na crvenom tepihu.

šanaja Tvejn
foto: Ron Palmer / Zuma Press / Profimedia

Šanaja je već 13 godina u srećnom braku sa suprugom Federikom koji se retko pojavljuje u javnosti, a pre nego što je pronašla srodnu dušu, prošla je pakao s bivšim.

Za njihovu priču se pročulo kada su u decembru 2010. godine mediji pisali da pevačica ljubi Frederika Tiboda, bivšeg supruga prijateljice s kojom ju je inače njen bivši prevario. Par je stao pred oltar 1. januara 2011. godine, a sudeći po svemu, još uvek su zaljubljeni.

Šanaja Tvejn
foto: Jason Merritt / Getty images / Profimedia

Pre Frederika, Šanaja je 1993. godine upoznala producenta Roberta Džona Lendžea, koji je bio oduševljen njenim vokalom i sam joj se ponudio da joj producira i piše pesme.

Zbližili su se, te su ubrzo zatim postali par, a venčali su se u decembru iste godine. Dobili su sina Eju 2001, a onda je sve krenulo nizbrdo 2007. godine. Šenaja je saznala da je suprug vara, i to s njenom najboljom prijateljicom Meri En Tibod odnosno Frederikovom bivšom suprugom.

Ona je u jednom podkastu potvrdila da je njen bivši još uvek sa ženom s kojom ju je prevario pre 15 godina - njenom bivšom najboljom prijateljicom Meri En. Šanaja je za aferu Lendža i svoje najbolje prijateljice saznala dan nakon što je on od nje zatražio razvod. Prethodno je o tom trenutku rekla: ''Imala sam potpuni napad panike. Samo sam joj rekla da je loša osoba, to je sve što sam mogla da izustim!''.

Šanaja Tvejn
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Šanaja i Meri En bile su vrlo bliske prijateljice. Upoznale su se kad je Meri En bila zaposlena kao pomoćnica i prevodilac Šanajinog bivšeg supruga Lendža.

U danima nakon razlaza 2008. Šanaja je rekla da je imala vrtoglavice - ''Bila sam spremna da umrem'', napisala je u svojim memoarima ''From This Moment On'', te dodala da je jedva jela i spavala.

Kaže da je čak napisala imejl Meri En kako bi molila da joj se muž vrati i napisala: ''Umirem i ne mogu to više da podnesem. Ovo me ubija. Imaj milosti', prenosi Jutarnji.hr

Iako je molila, nikada nije dobila objašnjenje, niti bilo kakve detalje o vezi ni od supruga ni od Meri En. Bol je pogoršalo to što se poverila Meri En o problemima u svom braku i svojim strahovima da misli da Lendž ima aferu.

Ali Meri En je odbacila Šanajinu zabrinutost i rekla joj da nema razloga za brigu, zbog čega se osećala budalasto što je to uopšte spomenula. Kad je napokon skupila hrabrosti da je upita događa li se nešto između nje i njenog supruga, Meri En joj je u suzama rekla: ''Srce mi se slama što bi uopšte pomislila da ti nešto krijem".

Frederik Tibod, tadašnji suprug Meri En, bio je taj koji je Šanaji konačno rekao istinu. Obavestio ju je da je pronašao telefonske račune, informacije o hotelima i račune, te da se setio da je video podvezice i donji veš u prtljagu za putovanje na koje je išla da bude sama.

U svojoj knjizi Šanaja je napisala: ''Bila sam zgrožena činjenicom da je žudnja druge žene za poboljšanjem načina života bila vredna razaranja moje porodice''.

U onome što se pokazalo kao uvrnuta ironija Šenaja i bivši suprug Meri En, Frederik, okrenuli su se jedno drugom i postali su prijatelji, a prijateljstvo se potom pretvorilo u ljubav. Par se na kraju venčao u januaru 2011. na intimnoj ceremoniji na plaži u Portoriku - ''Nijedan dan više ne uzimam zdravo za gotovo. Fred mi je dao novu ljubav", rekla je Šenaja.

Šanaja Tvejn
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Šanaja je istakla i da je u početku bila u dilemi zbog druženja s bivšim suprugom svoje ljubavne suparnice i brinula se šta će ljudi misliti o vezi. Ali Tibod je malo-pomalo osvojio Šenaju i svoju novu nevestu zove Sanšajn - ''Da izrazim svoju ljubav reči nisu dovoljne. Svaki dan sve sam zaljubljeniji u nju'', rekao je Tibod.

Šanaja je u podkastu takođe govorila o početku svoje veze s Frederikom, te ju nazvala jednom lepom romansom koja joj odgovara: "Fred je tako pametan, on je jedna od najpametnijih osoba koje znam. Ni on nije znao za aferu, to mi je pomoglo da se osećam bolje. Dobila sam što zaslužujem. Imam najboljeg čoveka na svetu'', zaključila je pevačica.

(Stil/Jutarnji)

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs