BILA JE ZAVISNA OD OPIJATA, BORILA SE SA DEPRESIJOM I IZGUBILA KOSU: Ovako danas izgleda glumica iz serije "Dinastija"

Osamdesetih je igrala Kristl Karington u sapunici "Dinastija" i iza sebe ima karijeru koja traje više od 60 godina.

Celebrities
20:05h Autor:
BILA JE ZAVISNA OD OPIJATA, BORILA SE SA DEPRESIJOM I IZGUBILA KOSU: Ovako danas izgleda glumica iz serije "Dinastija"
Kako danas izgleda glumica iz Dinastije ?, Foto: LMK106-SLIB050720-001 / IPA / IPA / Profimedia

Američka serija "Dinastija" i njeni likovi su pre pola veka imali neverovatnu popularnost koja ne može da se uporedi ni sa jednom serijom današnjice.

Linda Evans, Džon Forsajt
foto: Profimedia

Ulice su se praznile svake večeri u osam uveče, a ljubavi, intrige i borba za moć bogate porodice Karington zarobili su pažnju celog sveta. Jeste to bila sapunica, ali neodoljiva.

Među glavnim likovima bila je Kristl, voljena supruga naftnog magnata Blejka Karingtona. Tako je glumica Linda Evans postala najslavnije TV lice na svetu i sinonim za lepu, odanu i tolerantnu suprugu koja pobeđuje sve spletke i zlobu.

Linda Evans
foto: Profimedia

Evansova je rođena 1942. godine u Konektikatu, SAD. Dva puta se udavala, ali nije imala mnogo sreće u ljubavi. Prvi suprug, Džon Derek, prevario ju je sa glumicom Bo Derek, koja je u tom trenutku bila 30 godina mlađa od njega.

I njen drugi brak, sa Stenom Hermanom završio se razvodom posle četiri godine braka, 1979. godine. Imala je i burnu jednogodišnju vezu sa muzičarem Janijem, koji ju je podsticao da se podvrgne estetskim operacijama.

Glumica je osvojila svet svojim neverovatnim plavim očima, a svi su bili oduševljeni kako je glumica lepo starila, ipak sve se to promenilo 2017. godine kada je isplivao snimak njenog hapšenja.

Linda Evans
foto: Profimedia

Linda, koja je godinama imala probleme sa zavisnošću od lekova protiv bolova, uhapšena je 2014. godine zbog prebrze vožnje pod dejstvom opijata, kada je na zadnjem sedištu njenog džipa pronađena gomila pilula.

Tada je nastao i sporan snimak na kome ona nema ni gram šminke i pod vidnim je uticajem nekih supstanci , ali je vešto skrivan naredne tri godine.

Glumica je godinama patila od neopisivih bolova u leđima, koji su bili toliki da je na momente pomišljala da oduzme sebi život. To ju je nateralo na neumerenu upotrebu medicinskih sredstava.

Pored tih fizičkih bolova, ona je godinama patila i od depresije, a kasnije se zbog terapija i agresivnog lečenja problema sa leđima suočila sa gubitkom kose, zbog čega je morala da nosi periku.

1 / 7 Foto: Profimedia

Danas ističe da je jedina lekcija koju je naučila u životu da prihvatiš sebe kakav jesi: "Mislila sam da je briga o sebi ići u banju ili kupiti nešto kako biste se osećali bolje. Trebalo mi je mnogo vremena da shvatim da to dolazi iznutra. Život me je naučio da moram da volim sebe i mladu i staru, i mršavu i debelu" , iskrena je Evansova.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs