VIKI MILJKOVIĆ OKITILA SVOJ LUKSUZNI DOM DEKORACIJOM VREDNOM OKO 2.500 EVRA: Komentarišu da je enterijer na granici KIČA

Pevačica Viki Miljković dekorisala je svoj dom novogodišnjim ukrasima u skladu sa nadolazećim praznicima.

Celebrities
Autor:
VIKI MILJKOVIĆ OKITILA SVOJ LUKSUZNI DOM DEKORACIJOM VREDNOM OKO 2.500 EVRA: Komentarišu da je enterijer na granici KIČA
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Viki Miljković je prva kupila stan u elitnom naselju. Ona i njen suprug, Dragan Tašković Taške kupili su čak tri stana.

Viki se sa porodicom odmah preselila u jedan od stanova, dok ostale planira da izdaje. Stan je posebno dizajniran od srane stručnjaka, a jedan detalj čini ga veoma luksuznim. Naime, pevačica je izrazila želju da ima đakuzi na terasi, što je i ostvarila.

Poprilično je veliki, a ima 150 kvadrata. Pevačica je ranije, kao i većina estrade živela u kući na Bežanijskoj Kosi.

Ono što je zanimljivo jeste da je Viki ozbiljnije počela da se bavi nekreninama, otvorivši svoju agenciju koja je poslovni partner Beograda na vodi. Naime, njena firma učestvuje u opremanju i u prodaji stanova.

Zajedno sa suprugom harmonikašem i sinom Andrejem već krajem ovog meseca počela je sa novogodišnjim dekosrisanjem svoje luksuzne nekretnine u Beogradu na vodi.

Krenula je od rasklapanja jelke što daje dodatnu čar i toplinu svakom domu a i doprinosi porodičnom spajanju, pa nije ni čudo što toliko ljudi voli ovaj praznični period godine.

Viki Miljković
foto: printscreen/instagram/viki_miljkovic

Jelka, ali i čitav dom Viki Miljković ukrašeni su crveno-zlatnim detaljima, lampicama, svećicama, mašnicama, poklonima, preslatkim figuricama, a tabloidi spekulišu da je za sve navedeno folk diva izdvojila više od 2.500 evra, te da svake godine dokupljuje ponešto od ukrasa.

Ironija je što već tri decenije Viki i njen suprug novogodišnju noć provode radeći po klubovima širom Evrope, te retko ostaju kod kuće.

Upravo zbog toga dekorisanju stana pristupaju mesec dana ranije, da bi u svemu što duže mogli da uživaju, ali i da bi goste na dan Svetog Nikole, njihove krsne slave, dočekali u prazničnom stilu.

Muzički par trudi se da svet posmatra kroz ružičaste naočare, čemu uče i svog naslednika koji, nažalost, nije pokazao talenat za pevanje, ali zato sport obožava, prenosi Story.rs

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs