PREKO 1.000 ŽENA UKALJALO JE OBRAZ U NJEGOVOM KREVETU: Šta je čovek od 90 godina tražio s klinkama od 20?

Ljubavni život Hjua Hefnera poprtilično je uzbudljiv, a uprkos brojnim ženama sa kojima je bio, nije našao onu pravu.

Celebrities
13:40h
PREKO 1.000 ŽENA UKALJALO JE OBRAZ U NJEGOVOM KREVETU: Šta je čovek od 90 godina tražio s klinkama od 20?
Foto: Profimedia

Hju Hefner, koji je preminuo u septembru 2018. u 91. godini, uvek je bio okružen lepim ženama. Osnivač Plejboja se ženio tri puta, ali je uglavnom bio poznat po tome što je imao više devojaka koje žive u Plejboj vili, ali i po mračnoj strani koja je isplivala tek nakon njegove smrti.

Iako se medijski mogul okušao u braku, njegova prva dva pokušaja - sa devojkom iz detinjstva Mildred Vilijams od 1949. do 1959. i sa Kimberli Konrad od 1989. do 2010. - nisu potrajala. Iza njega je ostala treća supruga Kristal Hefner (rođena Haris), kao i četvoro odrasle dece iz njegova dva prethodna braka.

Hju Hefner
foto: Profimedia

Hjuov ljubavni život bio je tema rijaliti TV serije Girls Next Door od 2006. do 2009. Serija od šest sezona prvenstveno je istakla njegove veze sa Holi Medison, Bridžit Markvard i Kendrom Vilkinson. Poslednja sezona emisije predstavila je Kristal i bliznakinje Kristinu i Karisu Šenon.

- Toliko sam vremena proveo u životu tražeći ljubav na pogrešnim mestima - izjavio je 1992, a kao 85-godišnjak, priznao je: Nikada nisam našao srodnu dušu.

Hefner je tvrdio da je suprugama uvek bio veran, ali da je "to nadoknađivao" kada nije bio u braku.

Hju Hefner i Kristal Hefner
Hju Hefner i Kristal Hefnerfoto: Profimedia

Kristal je na kraju ta koja je bila Hefnerova udovica - iako joj testamentom nije ostavio ništa, za života joj je kupio luksuznu vilu vrednu 5 miliona dolara u Holivudu. Ona je dugo nakon njegove smrti tvrdila da joj Hju strašno nedostaje i da je bio njen najbolji prijatelj, a tek sada je dala sebi slobodu da prizna javnosti da nije sve bilo med i mleko.

- Svi naši prijatelji misle da je tako bilo suđeno. Samo ljudi koji nas ne poznaju robuju stereotipima u vezi sa godinama i lepotom - rekao je Hefner, koji ima još dvoje dece iz braka sa Mildred, Kristi i Dejvida.

Hju Hefner, plejbojeve zečice
foto: Profimedia

Kristal i Hefner su se venčali na Novu godinu 2012, ali je ona posle svadbe priznala da je jedini razlog što se udala za 86-godišnjeg Hefnera "veća sigurnost".

Broj Hefnerovih brakova je začuđujuće mali u poređenju s brojem žena s kojima je bio. Njegovi stavovi o braku formirali su se dok je još bio veoma mlad, kada se 1949. oženio devojkom sa koledža: Mildred Vilijams.

"Holivud riporter" prenosi da mu je srce prepuklo kada je saznao da ga je varala dok je bio u vojsci, a ona mu je, navodno, zbog osećanja krivice, dozvolila da se provodi van braka. Razveli su se deset godina kasnije. Njihova ćerka Kristi postala je glavni izvršni direktor kompanije "Plejboj".

Hju Hefner
foto: Profimedia

Hefner nikada nije krio da voli mnogo mlađe žene.

Godine 1968. počeo je da se zabavlja sa 18-godšnjom Barbarom Klajn, koja je bila statista u njegovom šou-programu "Playboy After Dark". On je tada ima 42 godine. Predložio joj je da promeni ime i postala je Barbi Benton. Glumila je u niskobudžetnim filmovima, učestvovala u televizijskim šou-programima i, naravno, pozirala za "Plejboj".

Možda njen najveći doprinos Hefnerovoj zaostavštini bilo je to što mu je pomogla da nađe kuću u kojoj će se nalaziti buduća "Vila Plejboj".

Hju Hefner
foto: Profimedia

Krajem sedamdesetih godina 20-tog veka Hefner je bio u ozbiljnoj vezi sa Sondrom Teodor, učiteljicom koja će postati zečica meseca jula 1977, a početkom osamdesetih ušao je u vezu s mladom Kanađankom, koju je primetio u jednoj TV-emisiji.

Šenon Tvid (Thrill of a Lifetime) dospela je na duplericu Hefnerovog časopisa. Postala je mis novembra 1981, a zatim i njegova devojka. Nažalost, raskinula je vezu zbog glumačke karijere, mada je ostala u vezi sa Hefnerom.

Kada je imao 56 godina, Hefner je pozvao 19-godišnju "zečicu" Keri Li da živi s njim u vili, gde je provela pet burnih godina života.

Hju Hefner
foto: Profimedia

Godine 1989. Hefner se oženio po drugi put. Sada mu je izabranica bila Kimberli Konrad, mis januara 1988. S njom je devet godina bio u braku i dobio dvoje dece: Marstona i Kupera. Iako su raskinuli vezu, dugo se nisu zvanično razveli. Deset godina su čak i živeli veoma blizu.

Godine 2010. definitivno su se razveli nakon što je Hefner oputužio Konradovu za preljubu, "na početku veze".

Možda najviše se pisalo o njegovim vezama s tri različite žene istovremeno: Holi Medison, Bridžet Markart i Kendrom Vilkinson. Njihova veza je bila tema rijaliti serije “Girls Next Door”, koja je emitovana u šest sezona.

Hju Hefner
foto: ulian Makey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Posle te serije, Hefner je upoznao Kristal Haris, koja će postati njegova treća žena.

Orgije i izopačene navike

Hefner je sa ženama imao poprilično čudan i bizaran odnos, a tek nakon njegove smrti isplivali su mračni detalji iz njegovog života. Naime, devojke koje su živele u ozloglašenoj Plejboj vili otkrile su da su imale grupne odnose sa Hefnerom, odnosno da ih je terao da se smenjuju u krevet, kao i na mnoge druge stvari.

Hju Hefner
foto: Profimedia

Čuveni plejboj je išao toliko daleko, da je imao odnose čak i sa psom, što je iznela jedna od Plejboj zečica. Takođe, koristio je bebi ulje umesto lubrikanta, a devojke nikada nisu znale kakva perverzija će da ih dočeka kada dođu kod njega u sobu.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs