AKO MUŠKARAC ODLUČI DA ODE PRAVI RAZLOG JE UVEK ISTI: Pokušaji da ga zadržite mogu samo odložiti taj neminovni proces

Odlaze ne zato što ste nešto uradile ili niste, pravi razlog je drugačiji...

Ljubav
Autor:
AKO MUŠKARAC ODLUČI DA ODE PRAVI RAZLOG JE UVEK ISTI: Pokušaji da ga zadržite mogu samo odložiti taj neminovni proces
Zbog čega muškarci odlaze ?, Foto: Shutterstock

Kada muškarac odluči da ode, to može biti težak i emotivan period. Možda će vam ovaj tekst pomoći da uštedite vreme u potrazi za odgovorom na pitanje: „Zašto mi se to dogodilo?“ Da brže i lakše prihvatite situaciju i okrenete se ka novim mogućnostima...

Najdublji razlog zbog kojeg muškarac često napušta ženu leži u muškoj psihologiji. Važno je razumeti da to nije nužno povezano s vašim postupcima, to je jednostavno deo muške prirode.

Čak i ako pokušate veštački zadržati muškarca, on će se najverovatnije osloboditi iz situacije kako bi povratio svoju slobodu i integritet da samostalno upravlja svojim životom.

Tužan muškarac, Muškarac
foto: Shutterstock

Različite taktike, poput ljubomore, novca, trudnoće ili pretnji samoubistvom, obično ne funkcionišu. Fizički izgled, težina, visina, stil oblačenja, šminka i frizura nisu presudni faktori. Ako čovek odluči da ode, često će to i učiniti, i pokušaji da ga zadržite mogu samo odložiti taj proces.

I bez obzira koliko vas to boli, postoje dobre vesti za vas: vi konkretno nemate nikakve veze s tim. Oni odlaze ne zato što ste nešto uradile, ili niste uradile, ili ste uradile nešto pogrešno. Svi ovi argumenti su, kako kažu, na nivou struka. Ali pravi razlog je na nivou duha. Zemaljski, materijalni manevri imaju ograničen uticaj na duhovni nivo.

Ako je veza bila u redu, možda je nešto drugo bilo izvan ravnoteže, ali to često ostaje neprimećeno dok muškarac ne pronađe rešenje za svoje unutrašnje dileme.

prevara, burma, muškarac, muž, brak
foto: Shutterstock

Nemojte kriviti sebe. Čak i da znate sve detalje, možda ne biste mogli pružiti tačno ono što je muškarcu potrebno. Važno je priznati da su neki ključni elementi možda izvan vaših mogućnosti.

Ako vaš partner želi nešto što nije u skladu s vašim prirodnim karakterom i interesovanjima, verovatno i nemate šansu za dugoročnu harmoniju.

Na kraju krajeva, morate priznati da ako vaš muškarac želi da vas vidi kao mirnu, fleksibilnu domaćicu koja peče pite, a vi ste aktivna, aktivna osoba, nemirnog duha, uvek žedna avanture i mrzi kuhinju... takvih „nedoslednosti“ može biti mnogo, mada je jedna dovoljna.

Važno je prihvatiti realnost, tugovati, ali i shvatiti da život nudi nove prilike i mogućnosti nakon završetka određene životne etape.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs