6 ZNAKOVA DA SE MUŠKARAC "OHLADIO": Ne primećuju se odmah ali žena može da ih oseti čak i ako on pokušava da ih prikrije

Ovo su jasni pokazatelji da vaš parner više nije u ljubavi sa vama.

Ljubav
Autor:
6 ZNAKOVA DA SE MUŠKARAC "OHLADIO": Ne primećuju se odmah ali žena može da ih oseti čak i ako on pokušava da ih prikrije
Znakovi da se muškarac ohladio, Foto: Shutterstock

Čovek koji se "ohladio" može pokušati da sakrije svoj nedostatak osećanja iza maske normalnosti, pretvarajući se da je sve u redu.

Možda održava normalan ritam života i pokušava da održi fasadu normalnih odnosa. Međutim, uprkos spoljašnjoj „normalnosti“, žena može da oseti promene u energiji veze, u nedostatku emocionalne intimnosti i u nedostatku pažnje na koju je navikla.

Vremenom će ova osećanja dovesti do shvatanja da je partner postao stranac, čak i ako krije činjenicu da su njegova osećanja izbledela.

Raskid
foto: Shutterstock

1. Iznerviran je

Ljuti se i iznervira zbog bukvalno bilo kog razloga - velikog i malog. Smeta mu ako ona previše priča telefonom, prekori je što ga ne gleda kako treba, i kritikuje da je supa preslana i da košulje nisu ispeglane.

Razbesne ga puke sitnice i bilo kakve gluposti u ponašanju žene, a potpom odmah iskaljuje svoj bes na nju, jer mu je to najpogodnija opcija.

2. Nije ga briga

Čoveka koji se ohladio više ne zanima život svoje žene. Nije ga briga zašto je zakasnila sa posla, ne pita ko ju je odvezao kući.

Muškarac se maksimalno povlači, ne obraćajući pažnju na ženu, kao da ne primećuje očigledne stvari.

Žena, Raskid
foto: Shutterstock

3. Ne stidi se

Partnera koji ne gaji nikakva osećanja prema svojoj ženi uopšte ne brine činjenica da bi je mogao nekako uvrediti ili uvrediti. On u svojim izjavama ne vodi računa da li će je povrediti i sve što misli kaže direktno i surovo.

Na primer, on će joj odmah reći da izgleda loše, da se ugojila ili, obrnuto, uopšte ga ne brine činjenica da ovakvim izjavama povređuje partnerku i vrši pritisak na najbolnije tačke.

4. Izbegava dodirivanje

Muškarac koji se odljubio postaje toliko udaljen od žene da izbegava bilo kakve bliske interakcije.

Skreće pogled, plaši se da je pogleda u oči, i izbegava dodire - nema zagrljaja, poljubaca, milovanja ili nežnosti. Partneri žive u istom prostoru, kao da su komšije ili samo poznanici.

žena, Raskid
foto: Shutterstock

5. Ništa ne planira

Kakva budućnost može biti sa ženom koju muškarac više ne voli? Tako je, apsolutno nikakva.

Zbog toga partner izbegava sve teme vezane za zajedničke planove. Ne obećava, ne gleda unapred i ne sanja. Čovek kao da živi dan po dan.

6. Postaje gadljiv

Sve one stvari koje je muškarac ranije bezuslovno prihvatao u svojoj izabranici sada počinju da ga odbijaju i izazivaju osećaj gađenja.

Partner odjednom zahteva od žene nešto što nije nikada ranije. Sve ovo sugeriše da više nisu bliski id a se on povukao u svoj svet.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs