ŠOKANTNO PRAVILO POZNATE GLUMICE: "Sa svojih 85 godina ulazim u ljubavne odnose samo sa muškarcima do 20 godina"

Iznenađujuće pravilo za sastanke Džejn Fonde pokrenulo je lavinu komentara i zapalilo internet.

Ljubav
Autor:
ŠOKANTNO PRAVILO POZNATE GLUMICE: "Sa svojih 85 godina ulazim u ljubavne odnose samo sa muškarcima do 20 godina"
Foto: Moses Robinson / Shutterstock Editorial / Profimedia

Legendarna glumica Džejn Fonda (85) , poznata je po svojoj iskrenosti, a nedavno je svojom izjavom totalno zapalila internet.

U nedavnom podcast intervjuu sa komičarkom Heder Mekmahan, otkrila je svoje neobično pravilo zabavljanja koje je podiglo mnogo prašine. Naime, priznala je da a ako bi imala ljubavnika u svojim 80-im godinama, on bi morao da ima 20 godina. Njeno rezonovanje? „Zato što ne volim staru kožu“, ozbiljno je rekla.

Džejn Fonda
foto: Supplied by LMKMEDIA / ipa-agenc / IPA / Profimedia

Dok su Mekmahan i ekipa podcasta prasnuli u smeh, Fonda je ostala ozbiljna, braneći svoje stanovište. Intervju je brzo postao viralan, izazvavši pomešani talas reakcija kako obožavalaca, tako i kritičara.

Podcast snimak objavljen na TikTok-u izazvao je različite odgovore. Neki su pohvalili Fondinu smelost, dok su se drugi pridružili komentarima „I ja, Džejn“. Usred podrške, bilo je molbi da se ne kritikuje Džejn i njena duhovita namera.

Džejn Fonda, Rože Vadim
foto: Profimedia

Fonda nikada nije bežala od toga da govori o svom ličnom životu. Ona je 2018. godine izjavila da nije zainteresovana za povratak na scenu zabavljanja i potvrdila nedostatak želje za romantičnom vezom 2021. godine. Glumica kaže kako je prihvatila život bez romantičnih zavrzlama.

U intervjuu za Stellar Magazine, ona je naglasila da se oseća „sada mlađe sa 84 godine nego što sam bila u svojim 20-im“, pripisujući to doživotnoj potrazi za „podmladjivanjem“.

Opisujući mladost kao stanje „lakog“ i neopterećenog, Fonda je istakla važnost življenja u sadašnjosti i prihvatanja životne neizvesnosti. Takođe je dodala da biti stariji zaista znači razumeti šta je važno u životu.

Džejn Fonda
foto: Profimedia

Osvrćući se na svoju romantičnu istoriju, Fonda je 2018. otkrila da je „zatvorila radnju“ i zaključila svoj život nakon tri braka. Njena poslednja veza, osmogodišnja zajednica sa muzičkim producentom Perijem, okončana je sporazumno 2017. godine.

Nakon što se prethodno udavala tri puta, njen privatan život bio je predmet javnog interesovanja pored njene glumačke karijere. Njena otvorenost po pitanju veza i starenja nastavlja da inspiriše diskusije o društvenim očekivanjima.

Ona radi stvari na svoj način, pokazujući nam kako da budemo verni i dosledni sebi. Njene ideje o ljubavi, starenju i pronalaženju sreće ostaju sa nama, prevazilazeći njenu holivudsku slavu.

1 / 20 Foto: M10s / Zuma Press / Profimedia

(Stil/Brightside)

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs