RODITELJI HTELI DA JE SE ODREKNU PA RODILA DETE MILIONERU IZ NEMAČKE: Prodavala je GAĆE na pijaci, a sad zgrće LOVU

Zanimljivi detalji iz života Nadice Ademov ostavljaju bez daha.

Celebrities
09:54h Autor:
RODITELJI HTELI DA JE SE ODREKNU PA RODILA DETE MILIONERU IZ NEMAČKE: Prodavala je GAĆE na pijaci, a sad zgrće LOVU
Foto: Printscreen Instagram - studio beko full hd

Pevačica Nadica Ademov porodila se i na svet je donela devojčicu, kojoj su dali ime Melina. Inače, pevačica je dobila prvo dete sa svojim izabranikom, milionerom iz Nemačke. Kako je jednom prilikom ispričala pevačica, ljubav između nje i njenog partnera se rodila pre tri godine tokom poslovnog putovanja.

Inače, pre ove romanse, Nadica je imala jedan buran period, i tada se spekulisalo da je se porodica odriče zbog veze sa starijim muškarcem.

Nadica Ademov
foto: ATA Images / Antonio Ahel

Naime, veliku prašinu u medijima je podigla njena veza sa 19 godina starijim klavijaturistom iz Beča, koji iz prethodnog braka ima troje dece. Nadica je bila sprema čak i da mu izgovori sudbonosno "da", iako se njena porodica svemu tome protivila, toliko da su bili spremni i da je se odreknu, jer su smatrali da to nije dobra budućnost za nju.

Međutim, mesec dana pred svadbu on je uhapšen na aerodromu u Rimu po poternici austrijskih vlasti. Nakon ove burne veze pevačica je krajem novembra prošle godine proslavila rođendan i pokazala dečka milionera, pored kojeg zaista uživa, ali se trudi da privatni život sačuva u tajnosti.

Takođe, 2016. godine pisalo se i o ljubavnoj vezi pevačice sa Breninim sinom, Stefanom.

Nadica je danas jedna od najpoznatijih pevačica, koja zarađuje velike sume novca. Međutim, pre nego što je počela da postiže velike uspehe u muzičkom svetu, za život je zarađivala prodajući gaće i čarape na pijaci.

- Od jutra do mraka radila je na pijaci i prodavala gaće i čarape. Imala je svoju tezgu i prodavala svašta, ali većinom gaće, čarape i neke majice. Tezga joj je bila puna robe, uvek je imala posla - otkrio je jednom prilikom izvor blizak pevačici za „Scandal".

Vlasnica specifičnog glasa se vrlo brzo izborila za svoje mesto na estradi, te je ne tako davno u javnosti isplivao snimak na kojem se vidi da pevačica za nekoliko minuta uzima 2.000 evra.

Takmičenje "Zvezde Granda" bilo joj je velika odskočna daska, gde je pobrala sve simpatije i pohvale stručnog žirija, čak i pre punoletstva proglasili su je "kraljicom romskih svadbi". Nadica nije krila da je za jedno veče u Beču uspela da zaradi 15. 000 evra. Kako atmosferu dovodi do usijanja gde god da peva, mesecima unapred je zauzeta.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs