MARKO ĐOKOVIĆ SE BORIO S TEŠKOM BOLEŠĆU JER NIJE PODNOSIO 1 PORODIČNU STVAR: Ovako se spasao, sad s njom uživa u LUKSUZU

Svi se pitaju gde je Marko Đoković, a on je svoju oazu mira uz dugogodišnju patnerku, izgradio u Španiji.

Celebrities
17:49h Autor:
MARKO ĐOKOVIĆ SE BORIO S TEŠKOM BOLEŠĆU JER NIJE PODNOSIO 1 PORODIČNU STVAR: Ovako se spasao, sad s njom uživa u LUKSUZU
Gde je sada Marko Đoković?, Foto: Printscreen Instagram - djokomare

Marko Đoković (32), srednji sin Srđana i Dijane Đoković i mlađi brat najboljeg tenisera na svetu,najpovučeniji je od svih članove Noletove porodice. Neretko se mogu čuti komntari da nije mogao da podnese toliko pažnje i konstantno interesovanje medija, kao ni poređenje sa čuvenim sportistom, te je svoj mir pronašao u Španiji.

Međutim, uvek je prisutan na svakom porodičnom okupljanju ili dešavanju, ali u Srbiju dolazi gotovo neprimetno i to najčešče sa dugogodišnjom devojkom Leti Tesari, brazilskom dizajnerkom i vlasnicom jednog brenda kafe.

Marko Đoković
foto: Printscreen Instagram -djokomare

– Sve ću uraditi da se Marko vrati u Srbiju. To mi je rak-rana što živi u Španiji. Nije podnosio to što je Novakov brat. Gde god da se pojavi, svi bi ga saletali i pitali za Novaka, a on je govorio da ga puste na miru, da je on Marko. Zato je otišao. Na leto završavamo veliku kuću nadomak Rume, nadam se da ću ga tako privući da dođe – rekao je nedavno Srđan Đoković, koji ne može da se pomiri sa činjenicom što Marko živi daleko od porodice.

Marbelja i Majorka su njegove oaze mira, gde je zaposlen u teniskoj akademiji, jer ga tamo niko nije poredio sa Novakom i njegovim uspesima. Sve to ga je odvelo u depresivno stanje iz kog se izbavio zahvaljujućo guruu Pepeu Imazu, koji je kasnije postao i važna uzdanica u timu najboljeg svetskog tenisera. Osim toga, pronašao je i svoju veliku ljubav.

Marko Đoković
foto: Printscreen Instagram -djokomare

Naime, Novak je upoznao Imazu preko svog brata, a prema njemu je odmah osetio veliku zahvalnost, jer je uspeo Marka da izvuče iz opasnih kandži depresije i teškog emotivnog stanja. Ali, i sam se zainteresovao za predavanja ovovg gurua. Iz tog razloga je često i odlazio u Marbelju sa svojom suprugom Jelenom, koja je, takođe, oduševljena njegovim metodama.

Marko je bio je u haotičnom stanju. Radili smo mnogo na tome da se popravi. Kada je Novak to saznao, zahvalio mi se i počeli smo da sarađujemo. Bili smo u Dubaiju, Monte Karlu, Marbelji – pričao je Imaz u intevrjuu za „La Riohu“ .

Marko Đoković
foto: Printscreen Instagram -djokomare

Marko Đoković je potpuno promenio pogled na svet i život, a upravo u intevrjuu za „Espanjol“ tokom turnira u Madridu govorio je o ljubavi i radu na sebi.

– To je jedna filozofija života. Sa 20 godina sam bio u depresiji, a onda sam upoznao Imaza u Marbelji. Pomogao mi je mnogo, počeo sam da radim na sebi. Ljubav i mir, zapravo, znači voleti sebe kako bi mogao da voliš druge ljude. To je ono što i Novak sada oseća - istakao je Marko.

Osim toga, u Španiji uživa u stabilnoj vezi sa brazilskom dizajnerkom Leti Tesari, koju je zaljubljeno gledao i tokom venčanja njegovog brata Đorđa Đokovića i voditelje Saške Veselinov. Ova prelepa prirodna dama je vrlo preduzimljiva, a nedavno je pokrenula i svoj biznis sa kafom.

1 / 7 Foto: Printscreen Instagram / djokomare

Na društvenim mrežama su osvanule fotografije iz njihovog doma, pa tako njihove ljubimce možemo da vidimo kako se kriju među jastucima na kauču u dnevnoj sobi ili kada umesto ogrlica nose akreditacije. Dom Marka Đokovića i njegove zgodne izabranice, inače modne kreatorke iz Brazila, krasi jednostavan i praktičan nameštaj, u skladu sa potrebama savremenog čoveka, a boje su neutralne.

Letisija i Marko već godinama uživaju u skladnoj ljubavi koju nije potresao nijedan skandal. A njihovo poznanstvo je počelo upravo u Marbelji-

-Ne znam odakle da počnem kada pomislim na tebe, kada pričam o tebi, kada te pogledam... Ne znam odakle da počnem... Jer moja osećanja prema tebi ne počinju i ne završavaju se... Ne postoje reči kroz koje mogu da izrazim kao se osećam u trenucima u kojima zajedno živimo... Volela bih kada bih mogla da objasnim neobjašnjivo, svaki put kada pokušam da otkrijem šta je to što osećam prema tebi, iznova... Ne znam odakle da počnem. Moja ljubav prema tebi počinje svaki dan, kao da je to početak nečeg potpuno novog i neobjašnjivog. Za početak bih mogla da kažem da te volim - napisala je jednom prilikom Marku na Instagramu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs