OLJA BEĆKOVIĆ JE POSTALA BAKA, A EVO KO JE NJEN SIN JEDINAC: Rano ostao bez oca, pa mu se život promenio iz korena

Olja Bećković postala je baka - dobila je unuku, a vest o prinovi dugo je bila skrivana od javnosti.

Celebrities
Autor:
OLJA BEĆKOVIĆ JE POSTALA BAKA, A EVO KO JE NJEN SIN JEDINAC: Rano ostao bez oca, pa mu se život promenio iz korena
Foto: ATA Images

Čuvena voditeljka, Olja Bećković postala je baka, a njen sin Luka Višnjić ostvario se u ulozi oca. Naime, Luka i njegova devojka pre nekoliko meseci dobili su ćerku, a vest o prinovi uspeli su da sakriju od javnosti. Oni sa devojčicom redovno odlaze kod bake na Dorćol gde zajedno uživaju u porodičnim trenucima, prenosi Hello.

Luka Višnjić se ne eksponira u javnosti, te se o njegovom privatnom živtu ne zna mnogo, sem da je jako rano ostao bez oca.

- Sećam se kada su mi ga doneli, u porodilištu, rekla sam: "Zdravo, moj najbolji druže". To je bilo jedino što je silazilo s mojih usana. Danas, ja se ponosim Lukom. Imao je šest godina kada je ostao bez oca. Tada, u sekundi, jako je osetio tu dvostruku stvar: da hitno želi da postane muškarac i da neće biti mamin sin ni po jednom osnovu – ni mamin sin uopšteno, da smo najanonimniji na svetu, ali ni da je sin Olje Bećković. Izabrao je najteži put za tu borbu, ali mislim da je na određeni način uteran u to – izjavila je svojevremeno voditeljka.

Olja Bećković
foto: Printscreen/YouTube/NovaS

Muž Olje Bećković, Vladimir Višnjić, za kojeg se devedesetih udala, bio je njena najveća podrška i vetra u leđa u teškim godinama kada je svoju snagu i mladalački polet ulagala u "Utisak".

O svojoj ljubavi sa Vladimirom sa druge strane nikada nije govorila. To je ostalo nešto sasvim njeno. Olja je u 35. godini ostala udovica, nakon što je njen suprug 1999. godine iznenada preminuo.

Inače, Olja je svojevremeno bila u braku sa Nenadom Ilićem, koji je otac čuvenog jutjubera, Bake Praseta.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs