TATA ME REDOVNO SILOVAO OD 5. GODINE, GOVOREĆI DA TO SVI OČEVI RADE: Plakala sam i postala zavisna od njega

Poznati glumac Klaus Kinski silovao je ćerku od njene 5. godine, tvrdi ona u svojoj šokantnoj ispovesti.

Celebrities
11:59h Autor:
TATA ME REDOVNO SILOVAO OD 5. GODINE, GOVOREĆI DA TO SVI OČEVI RADE: Plakala sam i postala zavisna od njega
Foto: Printscreen Youtube/ Christoph Rüter

Najstarija ćerka slavnog glumca Klausa Kinskog, Pola, 31 godinu nakon očeve smrti odlučila je da progovori o stravičnom zlostavljanju koje je doživela od najranijih dana, počev od 5. godine. Ona je priznala da ju je otac, inače najpoznatiji po ulogama u filmovima Vernera Hercoga silovao od njene i da je to trajalo 14 godina.

- Uvek me je previše dodirivao, držao me je toliko čvrsto uz sebe da sam mislila da ne mogu da pobegnem. U to vreme imala sam četiri ili pet godina i živeli smo u Minhenu. Instinktivno sam prepoznala da to nije zagrljaj oca, već više od toga - rekla je ona i dodala:

- On nije bio otac. Čak 99 odsto vremena bila sam prestravljena u njegovom prisustvu. Bio je toliko nepredvidljiv da je porodica živela u konstantnom strahu.

- On je počeo da me dira i ljubi otvorenih usta kada sam bila veoma mala, imala sam 5 ili 6 godina - rekla je Pola Kinski koja je takođe glumica i živi u Nemačkoj.

Ono što je otežavajuće u ovim tvrdnjama je to što je Klaus mrtav od 1991. godine, te je ove tvrdnje teško proveriti. Ipak, Pola, koja je i sama glumica, tvrdi da je sve ove godine živela u strahu da joj niko neće verovati, ali da je konačno došao trenutak da o svemu progovori.

Ona je istakla da je godinama trpela nasilje, kako seksualno, tako i fizičko, a da su verbalne uvrede bile gotovo kao dobar dan. Njegovo ponašanje bilo je zastrašujuće, a za Guardian je iznela jezive detalje iz svoje prošlosti.

- Kao dete sam uvek držala jezik za zubima jer me je plašio. Bila sam zavisna od njega i njegove pažnje - i naglasila da joj je otac pričao da je njegovo ponašanje veoma normalno i da tu nema ničeg spornog i da očevi širom sveta rade to isto svojim ćerkama. Ona je sve to opisala do detalja u svojoj knjizi o ocu koji je preminuo 1991. godine od srčanog udara.

- Izjedao me osećaj krivice. Osećala sam se kao da sam ga izdala i razočarala, mnogo sam plakala tada - i naglasila da je večito bila rastrzana između poriva da mu udovolji i da ga odbije.

Klaus Kinski
foto: Profimedia

- Napisala sam knjigu jer ne mogu više da gledam kako ga hvale i kako ga uzdiži iz godine u godinu, morala sam da reagujem- rekla je i osvrnula se na činjenicu da njegog oca smatraju glumačkim genijem i da je upravo iz tog razloga želela da objasni pravo stanje stvati i pokaže realnu sliku svog oca.

Rekla je i da nikada nije mogla da gleda filmove svog oca u kojima je obično glumio tirane, kriminalce i odmetnike.

- Kada bih videla deo tih filmova, pomislila sam kako je on takav i privatno. I kako god, ja sam sve te stvari iskusila i to je istina - rekla je Pola.

Njena polusestra Nastasja Kinski, takođe glumica, negirala je da je otac i nju seksualno zlostavljao, ali je priznala da ju je on maltretirao na druge načine, te da je jednom pokušao i da je seksualno napastvuje, ali da nije uspeo.

Pola je prekinula svaki kontakt sa ocem sa 19 godina, a kako kaže, kada je umro, bila je potpuno ravnodušna.

- Kada je umro, majka, poznata pevačica mi je javila telefonski i ja nisam osetila ništa. Ni tugu ni mržnju - rekla je, ali i naglasila da želi da inspiriše druge žrtve zlostavljanja da progovore o svojim tamničarima jer "to je kao da ste dobili doživotnu robiju".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs