BILA JE MEGA POPULARNA, A ONDA JE MIKROFON ZAMENILA MOTIKOM: Tragedija je naterala da ODE NA SELO, a evo kako danas živi

Nakon potpunog preokreta u životu ove zvezde, nove fotografije na društvenim mrežama možda sugerišu njen povratak.

Celebrities
11:29h Autor:
BILA JE MEGA POPULARNA, A ONDA JE MIKROFON ZAMENILA MOTIKOM: Tragedija je naterala da ODE NA SELO, a evo kako danas živi
Gde je danas pop diva 90-tih ?, Foto: printscreen Jutjub/ Ivana Banfić IBee

Ivana Banfić je važila za pravu plesnu divu pop scene 90-ih godina. Bila je jedna od izrazito popularnih pevačica regiona čiji jedinstven glas su svi obožavali. Vrhunac svoje karijere doživela je upravo tih devedesetih godina a onda je nestala sa scene.

Život joj je priredio niz razočarenja i dok je na poslovnom polju nizala uspehe njen privatni život ju je doveo do toga da utehu potraži u alkoholu i tada kreće sunovrat.

Naime, Ivana je u braku bila 12 godina sa Robertom Magićem, ali usledio je razvod. Dugo nije mogla da prihvati tu činjenicu. Postajala je svesna da je alkohol sve više uzima pod svoje i 2005. godine se prijavljuje na klinku za odvikavanje. Ispostavilo se da bolju odluku nije mogla da donese, jer je uspela da prebrodi taj težak period.

Ivana Banfić
foto: Printscreen Instagram / Ivana Banfić

Upela je i ponovo da se zaljubi ističući da je sreću pronašla u partenru Krunu Ladišiću. Venčali su se u tajnosti, jer nisu želeli da taj dan budu okruženi medijima. Potom su usledile najradosnije vesti za Ivanu - ostala je u drugom stanju. Za nju je jedna od najvećih želja bila da se ostvari u ulozi majke, međutim, došlo je do spontanog pobačaja.

"Bilo je tužno, bolno prihvaćanje svega toga, ali ja sam borac i prihvatila sam sve što se dogodilo. Isplakali smo se, otišli na hodočašće do Marije Bistrice. Pešačili smo 64 kilometra i tamo sam zapalila sveću za tu malu dušicu. U molitvi sam pronašla mir" , ispričala je svojevremeno Ivana, koja je kasnije rodila sina Jana u 37. godini.

Naglašava da je celu drugu trudnoću provela u strahu, ali da je imala veliku podršku supruga.

"Suočila sam se sa drugom trudnoćom, a potom i velikim strahom da se ne ponovi isti scenario. No, evo ga, hvala Bogu, živ je, zdrav, srećan i veseo. Srećna sam i zahvalna na tom velikom daru" , rekla je pevačica.

Ivana i dalje izgleda fenomenalno za svoje godine, a izgleda da ne namera da se vrati muzičkoj profesiji u potpunosti.

Svoj mir sa suprugom pornašla je u mestu koje se nalazi 11 km od Petrinje - Staroj Drenčini, gde se par pre nekoliko godina preselio. I sada uživaju u seoskom načinu života.

"Želeli smo kao porodica promenu i da isprobamo drugačiji način života od urbanog stila života. Suprug i ja volimo prirodu i nekako nam je to spontano došlo. Krenuli smo u novu avanturu, život na selu. Preuređujemo staro seosko imanje i tamo živimo. Nije možda tako jednostavno i bajkovito kako se činilo" rekla je pre nekoliko godina za hrvatske medije.

1 / 7 Foto: Kurir / Aleksandar Jovanović

Susrela se i sa mnogim novim iskustvima, otkako je započela drugačiji način života: "Grejanje na drva, smrzavanje vode iz bunara i još dosta novih iskustava sa kojima se do sada nismo susretali. Lepo je i mirno. Nova sredina, novi ljudi, nova prijateljstva... Sve je to zabavno i novo" , zaključuje Ivana.

Ivana često na svom Instagram nalogu deli fotografije, a na njima se vidi da je njen dan prilično ispunjen seoskim poslovima, koji je, kako kaže, mnogo opuštaju i ispunjavaju. Međutim izgleda da trenutno balansira između tog načina života i muzičke profesije kojoj se u navratima povremeno vraća. Pre par mesei je krenula na turneju a bila je i gost na koncertu Dina Merlina sa kojim deli vanvremenski hit "Godinama" .

U nedavnim objavama na Instagramu vidimo njena putovanja, pripreme za koncerte kao i atmosferu sa njih. Da li je to Ivana ipak rešila da seoski život ostavi po strani ili ga je samo trenutno zbog prirode posla zamenila za gradski, ostaje da vidimo. Svakako, ona izgleda fenomenalno što svedoče i nove fotografije u metalik kameleon haljini koju potpisuje čuveni brend Balmain.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs