JUGOSLOVENSKI GLUMAC DOBIO DETE SA 92 GODINE: Pokrenule su se različite glasine a on je samo odgovorio "Nismo pazili"

Ovaj nesvakidašnji slučaj privukao je ogromnu pažnju javnosti i zbog ogormne razlike u godinama ovog neobičnog para.

Celebrities
Autor:
JUGOSLOVENSKI GLUMAC DOBIO DETE SA 92 GODINE: Pokrenule su se različite glasine a on je samo odgovorio "Nismo pazili"
Jugoslovenski glumac dobio dete u 92 godini, Foto: printscreen/youtube/Hjezinac 3

Zvonimir Rogoz je jugoslovenski glumac koji je postao rekorder na našim prostorima kada je dobio dete sa neverovatne 92 godine.

U desetoj deceniji života dobio je sina Rafaela koga je na svet donela njegova 56 godina mlađa supruga Agata.

Nesvakidašnji slučaj privukao je ogromnu pažnju javnosti zbog ovog neobičnog para između kog je razlika u godinama skoro pa pola veka.

Ubrzo nakon saznanja javnosti za ovakvu vest, pokrenule su se i različite glasine a pre svega da Zvonimir zapravo nije biološki otac deteta.

Priča je zaista podigla veliku prašinu pa je Agata rešila da da objanjenje na sve spekulacije koje su se vodile povodom ovoga.

Kako je istakla pokretači ovakvih priča su njegove ozlojeđene ljubavnice koje su bile ljubomorne na njihov odnos. Glumac je važio za velikog zavodnika.

Na pitanje kako je izvodljivo da napravi dete u tako poznim godinama, glumac je šaljivo odgovorio: "Nismo pazili", kako prenosi hrvatski Nacional.

Glumac Zvonimir Rogoz svoju poslednju ulogu odigrao je u 100. godini, pred smrt, a zanimljivo je da je dve godine ranije objavio knjigu memoara pod nazivom „Mojih prvih sto godina“, prenosi Nova.rs

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs