ZA NOĆ SU JOJ NUDILI 5.000 EVRA, ALI ODBILA JE ZBOG JAKOG RAZLOGA: Nećete verovati koju školu je završila Nataša Šavija

Nataša Šavija ovih dana je tema broj jedan zbog nasilja koje je doživela na jednoj svadbi gde ju je pretukao Stefan Karić koji je zbog toga bio u pritvoru 30 dana

Celebrities
12:18h Autor:
ZA NOĆ SU JOJ NUDILI 5.000 EVRA, ALI ODBILA JE ZBOG JAKOG RAZLOGA: Nećete verovati koju školu je završila Nataša Šavija
Šta je od škole završila Nataša Šavija?, Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Nataša Šavija je glavna tema u Srbiji ovih dana. Brutalno pretučena od strane Stefana Karića, pevačica, model i rijaliti zvezda se mesecima oporavlja od ovog stravičnog događaja. Pisalo se da joj je oko bilo ozbiljno povređeno, te da se borila i sa sepsom.

Nataša Šavija je rođena u Novom Sadu 1988. godine, da bi u Beograd došla radi fakulteta i tu ostala. Završila je menadžment u kulturi i medijima na Univerzitetu Megatrend, ali je pažnju na sebe privukla provokativnim ponašanje. Otvoreno je tvrdila da je imala mnogo seksualnih partnera među kojima su i naši fudbaleri.

Glumila je u seriji "Folk" mladu pevačicu Macu, a Dragan Bjelogrlić joj je bio partner na filmskom setu.

Objavila je nekoliko pesama, ali najveću slavu u Srbiji odživljava tek kao učesnica rijaliti programa "Parovi", a zatim i "Maldivi".

Pričala je kako su joj za noć nudili 5.000 evra, ali nije pristala nikad da se bavi prostitucijom.

Svet je objavio da je bila u vezu sa mnogim poznatim ličnostima, a neki od njih su Veljko Ražnatović, Ćazim Osmani, Stiven Sigal i glumac Sergej Trifunović koji je na to imao ironičan komentar, piše Biografija.org

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs