MRTVA PIJANA JE UBILA ŽENU, PA ZAVRŠILA U ZATVORU: "To je kao da svedočite sopstvenoj SMRTI a OVO mi je najteže palo"

Ispovest čuvene glumice, Ejmi Lokejn koja je završila u zatvoru zbpg ubistva iz nehata otkriva surove uslove u kojima je bila.

Celebrities
21:28h Autor:
MRTVA PIJANA JE UBILA ŽENU, PA ZAVRŠILA U ZATVORU: "To je kao da svedočite sopstvenoj SMRTI a OVO mi je najteže palo"
Ispovest glumice koja je završila u zatvoru, Foto: Printscreen/ Youtube/ Inside Edition

Ejmi Lokejn je nekada imala sve – ova lepa glumica bila je zvezda popularne serije Melrouz Plejs. Međutim, ona je osuđena na osam godina zatvora zbog saobraćajne nezgode u Nju Džersiju u kojoj je poginula 60-godišnja žena i teško povređen njen muž.

Glumica je već odslužila tri godine zatvora za ubistvo iz nehata, zbog nesreće u kojoj je poginula 60-godišnja Helen Siman i teško povređen Helenin muž Fred 2010. godine. Kaznu je odslužila 2015. godine, a onda je ponovo vraćena u zatvor.

Naime, glumica je bila u alkoholisanom stanju kobne večeri kada je sela za volan. Kretala se nedozvoljenom brzinom, nakon čega se zakucala u drugi automobil u kojem je bila nesrećna žena, koja je na licu mesta ostala mrtva.

Ejmi Lokejn
foto: Profimedia

Kada joj je izvađena krv, saznalo se da u sebi ima tri puta više promila od dozvoljenog, iako je tvrdila kako je popila četiri čaše vina i pivo. Takođe, kad je na mesto sudara stigla policija, plavokosa glumica nije bila svesna šta je učinila, te se čitavo vreme smeškala.

Ejmi Lokan, Ejmi Lokejn
foto: Profimedia

U svom prvom intervjuu nakon izlaska iz zatvora iskreno je govorila o onome što ju je snašlo. Takođe, istakla je da su joj skoro svi prijatelji okrenula leđa nakon nesreće koja se dogodila.Ona je otkrila kako joj je bilo u zatvoru i šta je tamo preživela.

"Boravak u zatvoru je dehumanizujući. To je kao da svedočite sopstvenoj smrti. Ljudi prvo šalju pisma, ali onda potpuno nestanu kao da nikad nisu ni postojali u vašim životima. Svaki put nakon poseta mojih ćerki pretresali su me ispočetka, skidali dok nisam ostajala gola, morala sam da čučim i kašljem."

Ejmi Lokan, Ejmi Lokejn
foto: Profimedia

Inače, za ovakvo kazneno delo, najmanja zatvorska kazna iznosi pet godina, pa su mnogi bili ogorčeni odlukom sudije, koga su optužili da joj popušta zbog slave. On je priznao da je kaznu smanjio zbog njenih bolesnih ćerki kojima je potrebna.

Lokan je međutim istakla da nije imala nikakve beneficije zbog popularnosti. Tuširala se, kako kaže, sa 90 žena, a kako bi se borila sa depresijom, čitala je i pomagala drugim zatvorenicima sa alkoholizmom.

Ćerke su joj vremenom oprostile zločin, a ona se zaljubila u svog advokata Džejmsa Vronkoa, stekla nove prijatelje, našla posao, a onda je prošle godine stigla nova presuda, a kao objašnjenje je navedeno da se glumica nije "iskreno pokajala", te kako je sve bio dobar PR.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs