loša sudbina

BILA JE VELIKA ZVEZDA U USPONU, A DANAS ROBIJA ZBOG UBISTVA: Nije bila svesna šta je učinila - smeškala se policiji

Glumica Ejmi Lokejn na služenju je svoje zatvorske kazne zbog ubistva iz nehata

Vip priča
Autor:
BILA JE VELIKA ZVEZDA U USPONU, A DANAS ROBIJA ZBOG UBISTVA: Nije bila svesna šta je učinila - smeškala se policiji
Foto: Printscreen/ Youtube/ Inside Edition

Glumica Ejmi Lokejn imala je veliku slavu, bila je zvezda popularne serije Merlouz Plejs. Međutim, sudbina je promešala karte, te se poigrala sa njenim životom

Javnost je bila u šoku kada je 2010. godine poput bombe odjeknula vest da je glumica učestvovala u saobraćajnoj nezgodi u kojoj je smrtno nastradala 60-godišnja žena.

Naime, glumica je bila u alkoholisanom stanju kobne večeri kada je sela za volan. Kretala se nedozvoljenom brzinom, nakon čega se zakucala u drugi automobil u kojem je bila nesrećna žena, koja je na licu mesta ostala mrtva.

Ejmi Lokan, Ejmi Lokejn
foto: Profimedia

Kada joj je izvađena krv, saznalo se da u sebi ima tri puta više promila od dozvoljenog, iako je tvrdila kako je popila četiri čaše vina i pivo. Takođe, kad je na mesto sudara stigla policija, plavokosa glumica nije bila svesna šta je učinila, te se čitavo vreme smeškala.

Nakon dve godine, glumica je osuđena za ubistvo drugog stepena. Dobila je tri umesto pet godina, jer ranije nije imala mrlje u dosijeu.

Ejmi Lokan, Ejmi Lokejn
foto: Profimedia

Ubrzo je uložena žalba na takvu presudu, a Ejmi je u julu 2020. godine, osuđena na osam godina zatvora. S obzirom na to da je tri već odslužila, još treba da odsluži pet.

Ejmi Lokejn
foto: Profimedia

Ćerke su joj vremenom oprostile zločin, a ona se zaljubila u svog advokata Džejmsa Vronkoa, stekla nove prijatelje, našla posao, a onda je prošle godine stigla nova presuda, a kao objašnjenje je navedeno da se glumica nije "iskreno pokajala", te kako je sve bio dobar PR.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs