KO JE MUŽ HELENE TOPALOVIĆ S KOJIM ČEKA BEBU? Bio je u braku s poznatom voditeljkom s kojom ima dete, a evo čime se bavi

Helena Topalović svaki čas bi trebalo da se porodi, a ono što posebno intrigira domaću javnost je ko je njen muž i čime se bavi.

Celebrities
14:21h Autor:
KO JE MUŽ HELENE TOPALOVIĆ S KOJIM ČEKA BEBU? Bio je u braku s poznatom voditeljkom s kojom ima dete, a evo čime se bavi
Ko je muž Helene Topalović?, Foto: Printscreen/instagram

Ćerka folk pevača Milana Topalovića Topalka, Helena Topalović, odavno je pretekla njegovu popularnost, te se svaki njen potez prati u stopu.

Helena uskoro očekuje svoje prvo dete, a početkom septembra 2021. godine se u tajnosti udala za Dragana Aleksića.

Helena Topalović godinama intrigira javnost
Helena Topalović godinama intrigira javnost foto: Printscreen/instagram

Inače, Topalkov zet je pre nekoliko godina bio u medijskoj žiži zbog kupovine zgrade od dvadeset spratova u Dubaiju, kako je preno sajt 24. sedam.

Svoju suprugu obasipa skupim poklonima, a trudi se da zajedno, što češće borave na egzotičnim destinacijama.

Draganovo prvo pojavljivanje u javnosti sa Helenom desilo se spontano, kada je isplivala njihova zajednička fotografija sa aerodroma. Par je tada nakon dvonedeljnog odmora u Egiptu čekao let za Beograd, u novembru 2020. godine.

Pre braka sa Helenom, Dragan je u braku bio sa nekadašnjom voditeljkom televizije "Happy" Jelenom Dimitrijević, sa kojom ima dete.

Ona je jednom prilikom otkrila da sa ocem njenog deteta nije u dobrom odnosu i da je bajka koju ćerka pevača Milana Topalovića prikazuje na društvenim mrežama ne zanima.

Jelena Dimitrijević
Jelena Dimitrijević foto: Printscreen/instagram

- Bolje im je da nikad ne koriste fotografije i snimke mog deteta na društvenim mrežama, jer će odgovarati pred zakonom - rekla je Jelena jednom prilikom za Blic, pa otkrila kako je prihvatila saznanje da joj se bivši muž oženio Helenom.

- Prihvatila je ona njega i on nju, mene to ne zanima. Ne tolerišem ružno i nedolično ponašanje oca prema detetu. To ne prihvatam ni od jedne ni od druge strane.

Helena se nije obazirala na ovakve komentare, a reklo bi se da je nikada srećnija u životu.

- Kao prvo.. Za dobar brak potrebno je dvoje dobrih.. Živim sad, kao i uvek, maksimalno voljena i pažena. I kao drugo.. Hvala mom najboljem suprugu i hvala mojim najboljim roditeljima na bezuslovnoj podršci. Naša sreća je postala još veća - napisala je ranije Helena na svom Instagramu.

Heleni će ovo biti prvo dete, a nema sumnje da će Topalkova mezimica tek sad uživati u pažnji i poklonima imućnog supruga Dragana Aleksića.

1 / 6 Foto: Printscreen/instagram

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs