ŽESTOKI MOMCI SU LUDELI ZA NJOM, A ARKAN PRIČAO DA JE U KREVETU FATALNA: Spas od svega pronašla je u crkvi

Biografija i životna priča Doris Dragović puna je zanimljivih detalja o kojima se godinama spekuliše.

Celebrities
21:35h Autor:
ŽESTOKI MOMCI SU LUDELI ZA NJOM, A ARKAN PRIČAO DA JE U KREVETU FATALNA: Spas od svega pronašla je u crkvi
Biografija i životna priča Doris Dragović, Foto: PrintscreenJutjub/ CROATIAN MUSIC

Doris Dragović, vlasnica jednog od najmoćnijih vokala na prostoru bivše Jugoslavije, godinama unazad se vrlo retko pojavljuje u medijima - samo kada ima jasan povod. Već na samom početku karijere bilo je i više neko očigledno o kakvoj umetnici se radi, ali i zavodnici.

Malo je poznato da je "Doris" nadimak njenog punog imena Dorotea, a da se Dragović ne preziva već trideset godina, koliko je u braku sa bivšim vaterpolistom Mariom Budimirom.

Doris Dragović
foto: Printscreen Youtube / Marco Polo

Podsetimo, pevačica svoj privatni život drži dalje od javnosti, ali je o svom suprugu rekla da joj je velika podrška, piše Espreso.

Poznati plejboj i srcelomac mnogih ženskih srca devedesetih godina Nebojša Tubić Žabac svojevremeno je progovorio o vezi sa hrvatskom pevačicom Doris Dragović, ali i sa pokojnom Ksenijom Pajčin.

On je otkrio da je sa Doris seo da popije kada mu se požalila na ljubavne probleme, dok je Ksenija bila neukrotiva.

Doris Dragović
foto: Kurir/ Dragan Kadić

- Doris je došla kod mene i žalila se da ima nekih ljubavnih problema, pa smo seli da popijemo. Ja sam tad bio popio malo više, a ona mene pita jel može da mi sedne u krilo. Rekla mi je da joj je taj njen šutnuo u d**e i vukao za kosu. I tako, malo - pomalo smo se zbližili, bili smo zajedno godinu i po dana. Bila je simpa, opuštena. Za razliku od Ksenije Pajčin, ona je bila divlja, neukrotiva, lepa ko lutka, ali ne možeš sa njom nikako. Jedan dan super, drugi dan poludi skroz, kao divlji konj, misliš da si je ukrotio, a ona ode sa drugim. Bila je klinka kad smo bili zajedno, 32 godine sam imao tad, a ona 18 - rekao je on za Kurir.

Zdravko Čolić, Doris Dragović
foto: Printscreen Youtube / Zdravko Colic

Legendarni pevač Zdravko Čolić važio je sredinom osamdesetih godina, svakako i kasnije, za neumornog zavodnika a vezivali su ga za brojne dame javne scene ali jedno ime tada je posebno odskakalo pa su se mnogi pitali da li je ljubav Zdravka Čolića bila i njegova slavna hrvatska koleginica Doris Dragović. Takve tračeve podstakla je činjenica da se ova Splićanka pojavila u Čolinom spotu za pesmu "Ti možeš sve, al' jedno ne" što je već bilo dovoljno mnogima da posumnjaju da ta saradnja nije bila slučajna.

O njihovoj ljubavi mnogi su znali, ali su mudro ćutali.

Romansa je započeta krajem osamdesetih godina, dok je komandant Srpske dobrovoljačke garde bio u braku sa Natalijom.

- Doris i Arkana sam upoznao i to na njegov zahtev. Njemu se baš sviđala. Ni ona nije bila imuna, baš se napalila na Arkana. Njoj su se sviđale njegove priče - svedočio je Nebojša Tubić Žabac i naglašavao da je Arkan često hvalio Splićankine veštine u krevetu.

Željko Ražnatović Arkan
foto: Printscreen/youtube/mladjen

Tubić je objasnio da ju je Arkan non-stop zvao, da je dolazila u Beograd i da su se viđali tajno.

- Morao je Željko da se sakriva jer je bio u braku sa Natalijom. A ona je Crnogorka - sećao se Žabac.

Vlada Perović, jedan od najpoznatijih estradnih menadžera ondašnje Jugoslavije i čovek koji je od "Duge" napravio jedno od najpopularnijih mesta za izlazak, ispričao je svojevremeno kako je zatekao hrvatsku pevačicu Doris Dragović i Željka Ražnatovića Arkana u separeu svog kluba.

- Doris Dragović sam ja prvi doveo u Beograd. Ona se sa mnom družila i živela je kod mene u Beogradu - rekao je Perović.

Kada su se poslovno razišli nisu se više viđali sve do jedne noći kada je nju i Arkana zatekao u svom klubu.

- Arkan i Doris su negde upoznali u gradu. Znam da ih ja nisam upoznao. Ona je tada došla sa njim kod mene u klub. Kada sam došao u lokal u jedan sat, oni su već bili tamo. Posle je ona to negirala u hrvatskim novinama. Bila je to velika afera. Objavljene su bile i slike kako ona sedi sa njim u separeu- rekao je on.

Poznato je da je Doris velika vernica i da redovno odlazi na mise u crkvu. Priznala je da joj je vera dala snagu da prebrodi teške trenutke.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs