ONO ŠTO JE DVEJN URADIO ZA SVOJU ROĐAKU, NEKO NE BI NI ZA ROĐENO DETE: Glumac je još jednom pokazao da ima zlatno srce

Dvejn Džonson je rešio da pomogne svojoj rođaki kako bi teška vremena ostala iza nje.

Celebrities
Autor:
ONO ŠTO JE DVEJN URADIO ZA SVOJU ROĐAKU, NEKO NE BI NI ZA ROĐENO DETE: Glumac je još jednom pokazao da ima zlatno srce
Dvejn Džonson darovao neuobičajeni poklon., Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Dvejn Džonson, poznatiji kao Stena, nije samo veoma uspešan glumac i rvač. On je takođe izrazito velikodušna osoba. Postigao je izuzetnu slavu i bogatstvo, ali nije zaboravio ljude koji su ga u početku podržavali. Njegov poklon koji je darovao svojoj rođaki je najbolji primer za to.

Dvajn Džonson
foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Rokova rođaka, Sarona Snuka, je profesionalni rvač. Rvanjem se bavi od 2009. godine i osvojila je nekoliko šampionata u karijeri. Međutim stvari se po nju nisu uvek odvijale glatko.

Kao što je The Rock pomenuo na svom Instagram nalogu, „Ova devojka je prošla kroz neka teška vremena, ali bez obzira na to šta joj je život servirao – UVEK je bila odlučna da prekine krug i postane snažan i inspirativan primer samohrane majke za svoje dve najveće inspiracije – njene ćerke, Milanetu i Maleatu.”

Takođe je naglasio teškoću postajanja profesionalnog rvača, jer je ženama još teže. Međutim svojim trudom i posvećenošću uspela je da zadobije poštovanje svojih kolega. Pošto je i on bio ponosan na nju, pripremio joj je iznenađenje kako bi joj promenio život: poklonio joj je potpuno novi luksuzni dom.

Njena reakcija bila je ispunjena suzama. „Ne mogu da poverujem u ovo“, kaže ona u videu koji je Dvejn objavio na svom Instagramu.

"Moje srce je ponosno. Volim te jer uvek čuvamo jedno drugom leđa. Dobrodošla svojoj kući." rekao je on u opisu videa.

Sarona nije jedina osoba koju je The Rock iznenadio poklonom koji mu je promenio život. Takođe je poklonio potpuno novi kamion momku koji mu je pomogao da kupi svoj prvi automobil. Stena zaista ima zlatno srce.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs