Teniski as u huminatarnim vodama

Naomi Kembel i Kejt Hadson zvezde gala večeri fondacije Novak Đoković

Na upravo održanoj gala večeri u organizaciji fondacije Novaka Đokovića u Londonu, okupilo se puno zvezdi, ali su Jelena Ristić, Naomi Kembel i Kejt Hadson ukrale svu medijsku pažnju
Celebrities
18:10h
Naomi Kembel i Kejt Hadson zvezde gala večeri fondacije Novak Đoković
Foto: Reuters
1 / 12 Foto: Reuters

Fondacija Novak Đoković organizovala je humanitarno veče u Londonu čiji je cilj da se poveća svest o problemima razvoja dece u Srbiji i da se obezbedi novac za investiranje u neophodne projekte. Nakon više nego uspešne gala večeri u Njujorku, Đoković i predsednica fondacija, Novakova lepša polovina, Jelena Ristić, su osvojili London.

Na događaju održanom u ponedeljak veče pojavile su se zvezde A liste, predvođene supermodelom Naomi Kembel (Naomi Campbell), glumicom Kejt Hadson (Kate Hudson), koja je došla sa majkom, legendarnom Goldi Houn, zatim Vojvodkinja Sara Ferguson sa ćerkama, Boris Beker (Boris Becker) sa surpugom i Džerard Batler (Gerard Butler), koji je zbog Vimbldona doputovao u Englesku.

Jelena se odlučila za zanimljivu večernju haljinu na sa teget belim prugama i teget clutch torbom. Naomi je obukla seksi gotik haljinu sa karnerima, dok je Kejt Hadson bila u drapiranoj haljini, ukrašenoj dragim kamenjem. Veče je započelo na zelenom tepihu, a završeno je u opuštenoj atmosferi i uz puno smeha.

Novaka očekuje letnja sezona turnira, a sudeći prema fotografijama iz Londona, poraz na Vimbldonu je prošlost. Novak je i dalje na 1. mestu ATP liste, prati ga Endi Marej, (Andy Murrey) koji je izjavio kako bi se rado družio sa Novakom, da nisu ljuti protivnici, te da će se najverovatnije zaista družiti kada se penzionišu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs