Kao tata i ćerka

Devojka Leonarda Di Kaprija proslavila punoletstvo u njegovom domu

Nije lako biti devojka proslavljenog glumca, posebno ako poželite da neku fotku podelite sa fanovima na nekoj od društvenih mreža
Šuška se
19:20h
Devojka Leonarda Di Kaprija proslavila punoletstvo u njegovom domu
Foto: Fonet

Serijski šetač manekenki, Leonardo Di Kaprio (Leondardo Di Caprio) je dozvolio devojci da proslavi svoj 21. rođendan u njegovom domu u Los Anđelesu. Nemačka lepotica, Toni Garn (Toni Garrn) je dovela nekoliko svojih prijatelja i uz pićence i puno smeha, u opuštenoj atmosferi, lice brenda Victoria's Secret, se fotkala sa prijateljima, koji su te iste fotke okačili na Instgram i Twitter. Naravno, Leo nije bio na njima, jer navodno ne voli da se slika. Iako nije bilo ni traga ni glasa od Lea na fotkama, on je zahtevao da svi uklone sve fotografije slavlja.

38-godišnji glumac ne shvata da njegova devojka pripada generaciji društvenih mreža, poput Bibera (Justin Bieber) ili Majli Sajrus (Miley Cyrus). Čitava priča zapravo liči na svađu tate i ćerke koja želi da izađe u klub u kratkoj suknji i sa previše ruža na usnama. Možda je vreme da se Leo malo opusti ili da nađe ženu svojih godina, jer ako ovako nastavi prestaće da mu se dive i počeće da ga žale i oni najveći ljubitelji manekenki u donjem vešu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs