Zašto je princ baš odabrao nju?

Istina iza bajkovitog braka Kejt Midlton i Princa Vilijama

Britanska kraljevska porodica je nepresušna inspiracija za sve ljubitelje tračeva o gospodi i gospođama iz visokih krugova. Oni su poput elegantnije, ali i zanimljivije verzije Kardašijanovih. U novoj knjizi otkriveno je zašto je Vilijam odabrao baš Kejt da mu bude supruga i ko je glavni krivac za tu odluku
Celebrities
13:26h
Istina iza bajkovitog braka Kejt Midlton i Princa Vilijama
Foto: Zimbio

Vilijam (Prince Williiam) i Kejt (Kate Middleton) su se upoznali na Univerzitetu, započeli vezu nakon godinu dana druženja, a zatim su se 2007. rastali. Princ je počeo da uživa u samačkom životu, odlazi na lude žurke, ljubaka se sa manekenkama, igračicama, živi život punim plićima, na kom mu svaki muškarac može samo pozavideti. Kejt je ostala slomljenog srca, ali nije dozvolila da to iko vidi. Umesto oplakivanja veze, počela je da izlazi, trenira neprestano i naravno, kupuje. Društvo su joj pravile mama i mlađa sestra Pipa (Pippa Middleton), a kako su Midltonovi već imali poprilično bogatstvo, nije morala da brine o budućnosti, već samo o tome kako da vrati Vilijama i to pod njenim uslovima.

Dok se Vilijam provodio, princ Čarls (Prince Charles) i princ Filip (Prince Philip) su umešali prste. Tačnije, plašili su se da se istorija ne ponovi, te da Vilijam ne oženi devojku koju ne voli, kao što se desilo Čarlsu, kada je ušao u brak sa Lejdi Dajanom (Lady Diana). Čarls je bio zaljubljen u Kamilu, ali je ipak oženio devojku koja se više dopala njegovoj majci. Tada se Vilijam konačno našao pred pitanjem: da li pokuša da vrati staru ljubav ili da se do kraja života pita šta bi bilo. Tako je 25-godišnji Vilijam ipak rešio da izgladi stvari sa Kejt, koja je već postala omiljena londoska parti devojka. Ovog puta Vilijam nije smeo da napravi grešku, te su njegovi izleti sa drugim devojkama, koje je ranije tolerisala, postali prošlost. Usledila je veridba, venčanje, a za koji dan stiže i beba.

Iz svega ovoga može se zaključiti da se Vilijam oženio iz straha da će doći vreme ženidbe, a neće se zaljubiti. Barem ne kao u Kejt. Najstarija ćerka Midltonovih je održala fantastičnu lekciju svim devojkama sveta: ako želite da ga vratite, ne pokušavajte da ga hvatate na suze i nostalgiju. Budite aktivne, nosite što kraće suknje i trudite se da uvek budete dovoljno blizu, ali dovoljno daleko. Flertujte sa drugim frajerima, jer svakoj devojci ipak treba rezerva, ali držite oči na nagradi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs