Oglasio se i brat buduće kraljice

Ljubav je u vazduhu: Nakon Pipe Midlton i brat Džejms našao bolju polovinu

Skandalozni Džejms se vratio, nakon golišavih fotki i propalog biznisa, a ovog puta nije sam. Sa njim je nešto starija plavuša, ne baš plave krvi
Šuška se
14:10h
Ljubav je u vazduhu: Nakon Pipe Midlton i brat Džejms našao bolju polovinu
Foto: Reuters

Budućoj kraljici Ujedinjenog Kraljevsta zaista nije lako. Kejt Midlton (Kate Middleton) se svakodnevno bori sa nestašnom sestrom, koja menja haljine, frajere i troši novac za koji niko ne zna odakle joj. Zatim je tu brat Džejms Midlton (James Middleton). Njegove nage fotografije i one u uniformi sobarice su kružile internetom neposredno pred kraljevsko venčanje, a zatim se brat Midlton primirio, gotovo po naređenju. Ali, sada je tu i nije sam. Sa njim je i izvesna Dona Er (Donna Air), 33-godišnja TV voditeljka i majka 9-godišnje ćerke.

Veza Džejmsa i Done je započela još u aprilu, ali je tokom Vimbldona potvrđeno da stvari postaju ozbiljne. 26-godišnji Džejms, koji je crna ovca porodice Midlton, što zbog sumnjivih fotki, to i zbog napuštanja prestižnog Univerziteta kako bi se bavio privatnim poslom koji je propao, je možda čak i zaprosio svoju devojku, ali je prsten naprasno nestao sa njenog prsta, dan nakon što je uslikana sa njim.

Dona nije nimalo diskretna kada je reč o njihovoj vezi. Kaže kako je njen dečko divan, donosi joj tortu u krevet i kako je oduševljena Vojvodtikinjom. Kako li sirota kraljica podnosi sve ovo ne znamo. Nakon što je Pipa (Pippa Middleton) rešila da napusti državu, možda bi trebalo da povede i mlađeg brata. Jedno je sigurno: da živimo u nekim drugim vremenima, i Pipa i Džejms bi ili bili u tamnici ili bi im kraljica odrubila glave. Njoj zbog preteranog eksponiranja, a njemu jer se zabavlja sa samohranom majkom, koja spada u red engleskih udavača i žena koje ne prezaju ni od čega kako bi došle do svog dela kolača i 15 minuta slave.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs