FUDBALER SVU IMOVINU PREPISAO MAJCI: Žena tražila plovinu bogatstva, a neće dobiti ni evro - potez koji je šokirao svet

Kako mediji nezvanično prenose fudbaler Maroka Ašraf Hakimi je svu svoju imovinu prepisao majci.

Celebrities
Autor:
FUDBALER SVU IMOVINU PREPISAO MAJCI: Žena tražila plovinu bogatstva, a neće dobiti ni evro - potez koji je šokirao svet
Poznati fudbaler svu svoju imovionu prepisao majci, Foto: Fadel Senna / AFP / Profimedia

Najbolji fudbaler Maroka, Ašraf Hakimi, pored svog fudbalskog umeća često je bio u centru pažnje zbog svoje braka sa 12 godina starijom glumicom Hibom Abouk. Hiba je smatrana jednom od najlepših žena na svetu, međutim ovaj brak doživeo je krah zbog kako se navodi fudbalerovog neverstva.

Trenutno internetom kruže informacije da je Ašraf još par godina ranije svu svoju imovinu stavio na ime svoje majke Sadije Mouthi i da upravo zbog toga njegova bivša supruga Hiba Abouk neće dobiti nikakvu odštetu za podelu imovine nakon razvoda braka.

Nakon što je ovaj reprezentativac optužen za silovanje, njegova supruga Hiba je momentalno podnela zahtev za razvod pod optužbama za neverstvo, a nakon što je to uradila, obratila se sudu sa zahtevom da traži polovinu imovine ovog marokanskog fudbalera.

Ašraf Hakimi i Hiba Abuk
foto: Profimedia

Po društvenim mrežama ali i medijima se još uvek nezvanično šuška da je fudbaler kompletnu svoju imovinu prebacio na račun svoje majke, tako da na papiru faktički nema ništa i njegova supruga neće dobiti ni deo bogatstva koji je zaradio, a koje je se procenjuje na 70 miliona evra.

Ašraf Hakimi
foto: Fadel Senna / AFP / Profimedia

Hakimi ima mesečnu platu u iznosu od milion evra, a sa suprugom Hibom se počeo zabavljati kada je imao 19 godina. Ona je u tom trenutku imala 31 godinu. Defanzivac je optužen da je silovao ženu koju je pozvao u svoj dom, kada su supruga Hiba i porodica bili u Dubaiju, što je on demantovao.

Marokanski fudbaler Achraf Hakimi pre dve godine je prešao iz Intera za 71 milion evra. Iz braka sa španskom glumicom libijskog porekla ima dva sina i važi za veoma pobožnog fudbalera.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs