"PRED SVIMA ME JE DIRAO ZA GENITALIJE" 13 žena iznelo je nove TEŠKE OPTUŽBE protiv glumca kome se već sudi za silovanje

Čak 13 žena iznelo je teške optužbe protiv glumca Žerara Depardjea, koji je već pod istragom zbog navodnog silovanja francuske glumice Šarlot Arno.

Celebrities
Autor:
"PRED SVIMA ME JE DIRAO ZA GENITALIJE" 13 žena iznelo je nove TEŠKE OPTUŽBE protiv glumca kome se već sudi za silovanje
Slavnog glumca 13 žena je optužilo za silovanje, Foto: Agence / Bestimage / Profimedia

Glumca Žerara Depardjea 13 žena optužilo je za seksualno uznemiravanje i napastovanje, javlja BBC.

Njegove navodne žrtve tvrde da ih je glumac pipkao po neprimerenim mestima i da je bio prilično agresivan, kao i da su se incidenti dogodili u periodu od protekle dve decenije, na filmskim setovima i na drugim javnim mestima.

slavnog glumca 13 žena je optužilo za silovanje
slavnog glumca 13 žena je optužilo za silovanje foto: Reuters

Novih 13 žena pridružilo se optužbama 33-godišnje francuske glumice Šarlot Arno, koja tvrdi da ju je 74-godišnji glumac silovao u svojoj vili u Parizu.

Glumčev advokat poručio je kako Depardje negira sve optužbe, kao i da planira da podnese protivtužbu.

Jedna statistkinja s kojom je Depardje radio na filmu ispričala je kako je glumac uvukao svoju ruku ispod njene haljine, a kada ga je ona odgurnula, postao je još agresivniji i nastavio je da nasrće, prenosi francuski portal Mediapart.

Slavni glumac negira optužbe
Slavni glumac negira optužbe foto: Fonet

Druga žena opisala je kako ju je glumac zgrabio oko struka u pauzama od snimanja, a zatim je stavio ruku na njenu zadnjicu.

"Pokušao je da iskoristi gužvu na setu kako bi me dirao po genitalijama", tvrdi još jedna od glumčevih navodnih žrtava.

Žene koje su iznele optužbe protiv Depardjea za francuske medije izjavile su i kako ih je još više od njegovog ponašanje na filmskim setovima uznemirila činjenica da mu se to tolerisalo sve ove godine, kao i to da su mnogi oko njih bili svesni šta se dešava ali su ćutali.

"Dopustili su mu da pred svima dira moje grudi", izjavila je jedna glumica, koja je u vreme navodnog incidenta s glumcem imala samo 17 godina.

Nije poznato kako će se ovaj slučaj dalje odvijati, ali Deprdje je svakako još pod istragom za slučaj silovanja francuske glumice 2018. godine.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs