pelni lepotom

POSLE 2 PROPALA BRAKA I PREVARA UŽIVA PORED PRAVOG DASE: Pleni lepotom, a iza osmeha krije nešto što je i sad JAKO BOLI

Prelepa glumica Eva Longorija danas puni 48 godina, a mnogi su dugo mislili da ima savršen život.

Celebrities
08:37h Autor:
POSLE 2 PROPALA BRAKA I PREVARA UŽIVA PORED PRAVOG DASE: Pleni lepotom, a iza osmeha krije nešto što je i sad JAKO BOLI
Sve tajne iz života Eve Longorije, Foto: Printscreen/instagram

Eva Longorija slovi za jednu od najlepših glumica na svetskoj sceni, koju krasi posebna energija i lepota. Najpoznatija "očajna domaćica" je osvojila srca publike likom Gabrijele Solis i od tada njena popularnost je porasla neverovatnom brznom. Prepoznatljiva je po svom širokom osmehu i zavodljivom pogledu, ali malo ko zna da se iza toga kriju stvari koje ovu lepoticu i te kako bole.

Odrastanje u Teksasu

Eva je rođena 15. marta 1975. godine u Teksasu, kao najmlađe je dete u porodici. Njeni roditelji - otac Enrike i majka Ela, koja je celog života radila kao učiteljica, odgajili su četiri ćerke. Jedna od Evinih sestara rođena je sa Daunovim sindromom, što je glumica dugo krila od javnosti, jer je za nju to jako bolna tema.

Kako sama priznaje, jako je vezana za Evu. Stanje u kojem se njena sestra nalazi joj je uvek teško padalo, zbog toga je i osnovala fondaciju "Eva's Heroes" koja pomaže deci sa smetnjama u razvoju.

- Uvek sam brinula za nju. Bilo je dana kada sam plakala bez prestanka i pitala se čime je zaslužila sve to. To je rana koja me godinama peče.

Kao mala, dugo je sanjala da postane poznata manekenka koja će osvajati modne piste širom sveta, ali je visina od 157 cm sprečila u tome.

Vrtoglavi uspon u karijeri

Veliki preokret u njenom životu dešava se 2004. godine. Prihvatila je ulogu u sada već kultnoj seriji "Očajne domaćice" koja se prikazivala sve do 2012. Maestralno je tumačila lik Gabrijele Solis, a gledaoce je osvojila već tokom prvih epizoda.

Od tog momenta za nju počinje period velikog uspeha. Na filmskom platnu je debitovala zapaženom ulogom e u filmu "The Sentinel", koje je isto postigao ogroman uspeh.

Buran ljubavni život i dva propala braka

I u ljubavi je prošla kroz turbulentne periode. Glumica je od 2002. do 2004. bila u braku sa glumcem Tajlerom Kristoferom, a do njihovog razovda je došlo jer je glumica bila premlada i nije u potpunosti shvatala šta znači brak. Nedugo zatim upoznala je NBA košarkaša Tonija Parkera, za koga se udala 2007. godine i njih dvoje su sjajno fukcionisali sve do 2010. Tada je glumica zatražila razvod braka nakon što ju je Parker prevario. Longorija je veoma teško podnela razvod i nikada nije krila da joj tada srce bilo slomljeno i da je počela da sumnja u sebe zbog njegove prevare.

- Mnogo ljudi očekuje od mene da ga mrzim i uništim, ali ja to ne želim. Želim da bude srećan. On nije loša osoba. Verujem u oproštaj i zaboravljanje. Imala sam trenutke kad sam se zapitala jesam li dovoljno seksi za njega? Jesam li dovoljno lepa? Jesam li dovoljno pametna? Odmah nakon toga shvatila sam da ne smem da sumnjam u sebe - bila je iskrena glumica.

Mirna luka

Nakon dva neuspela braka, Eva nije prestala da veruje u ljubav. Kada je upoznala biznismena Hosea Bastona, veorvala je da je to čovek njenog života. Udala se za njega 2016. godine na na privatnom imanju u Meksiku,a dve godine kasnije su dobili i sina kome su dali ime Santjago Enriko.

Najteži momenat u životu

Kada je konačno mislila da je njen život miran, usledile su teške vesti. Naime, 2017. godine je ustanovljeno da njena sestra Elizabet boluje od raka.

- Moja je sestra Elizabet je obolela od raka dojke pre nekoliko godina. Nisam o tome govorila ranije, i to iz nekoliko razloga. Jedan je, moja je sestra osoba s posebnim potrebama i život joj je i bez toga dovoljno težak, a drugo, u to vreme ni ja još nisam znala puno o toj bolesti. Danas o tome razmišljam potpuno drugačije. Mojoj sestri su rak otkrili u prvoj fazi, imali smo sreće - priznala je glumica.

Eva Longorija
foto: Profimedia

Jedna od najprivlačnijih glumica

Eva Longorija se nalazi na svim listama najlepših žena sveta, a ova dama ističe da je vrlo posvećena svom izgledu i adekvatnoj nezi. Sa druge strane, slovi za ikonu stila, te je mnogim pripadnicama lepšeg pola modna inspiracija.

- Nikada ne napuštam dom pre nego što nanesem maskaru. Kada su u pitanju posebne prilike, uvek se odlučujem za veštačke trepavice i tim trikom se služim već godinama. Uvek negujem kosu hranljivom maskom. Otkako sam počela da se farbam, vlasima posvećujem više pažnje nego ranije. Kako bi mi kosa ostala zdrava i sjajna, odlučujem se za šampone i regeneratore bez sulfata -otkrila je Eva jednom prilikom.

Neka od najlepših izdanja Eve Longorije pogledajte u našoj galeriji:

1 / 6 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs