PRAVI DASA

IMA AUTENTIČAN IZGLED, STUDIRA MEDICINU I MODEL JE: Na šarm brata Marije Bergam sve dame padaju, pa i EDITA ARADINOVIĆ

Svi su pričali o njegovim vrelim scenama sa pevačicom Editom!

Celebrities
17:34h Autor:
IMA AUTENTIČAN IZGLED, STUDIRA MEDICINU I MODEL JE: Na šarm brata Marije Bergam sve dame padaju, pa i EDITA ARADINOVIĆ
Kako izgleda brat Marije Bergam?, Foto: Kurir/Marina Lopičić

Glumica Marija Bergam izuzetno privlači pažnju publike svojim zanimljivim i izazovnim ulogama, ali i intrigantnim privatnim životom. Njena popularnost porasla je preko noći, nakon maestralnog lika Maje Davidović u seriji "Senke nad Balkanom", koji je ostavio poseban pečat u seriji koja je oborila sve rekorde gledanosti.

Iako se trudi da svoju privatnost sačuva od svetla reflektora i medija, neretko se desi sa objavi na svom Instagramu i sliku sa mlađim bratom, na koga je neizmerno ponosna. Naime, Andrej je student medicine, te je veoma posveće učenju.

Međutim, nikako ne može da prođe neopaženo njegov autentični izgled koji obara sa nogu mlade dame. U slobodno vreme se bavi modelingom, te vrlo rado pozira ispred objektiva. A zaštitni znak mu je duža kosa. Ne liči na sestru, ali glumica ističe da joj je velika podrška u svemu što radi.

Njen brat se, između ostalog, pojavio i u spotu Nevene Božović. Pored pomenutog spota, Andrej je pre tri godine, bio deo spota Edite Aradinović za pesmu "Životinje". On joj je u spotu igrao pevačicinog dečka, te su veoma imali prisne kadrove. Ova pesma je izazvala veliku pažnju javnosti, a mnogi su tada komentarisali kako bi Aradinovićeva i brat popularne glumice bili idealni par.

Marija je jedan period nestala iz javnog života nakon razvoda od kolege Raše Bukvića, a onda je kao bomba odjeknula vest da se udala drugi put i rodila ćerku Olgu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs