pravi frajer

"NAUČIO SAM GA DA KUVA, SPREMA PO KUĆI, PONEŠTO I DA UŠIJE ": Sin Nenada Čanka je BRUTALNO ZGODAN frajer i očeva KOPIJA

Sin Nenada Čanka je izrastao u veoma lepog, kulturnog i obrazovanog mladića na čiji izgled ne ostaju imune pripadnice lepšeg pola.

Celebrities
22:14h Autor:
"NAUČIO SAM GA DA KUVA, SPREMA PO KUĆI, PONEŠTO I DA UŠIJE ": Sin Nenada Čanka je BRUTALNO ZGODAN frajer i očeva KOPIJA
Kako izgleda sin Nenada Čanka?, Foto: ATA Images

Nenad Čanak svog naslednika Milana dobio je 1999. godine u braku sa profesoricom sociologije Marijom Vasić. Naime, mnogi dele mišljenje da sin političara neodoljivo podseća na njega iz mlađih dana, te da je njegova slika i prilika.

Međutim, Čankova romansa sa Marijom nije dugo potrajala. Sudbonosno "da" izgovorili su 1998. godine, u januaru naredne dobili su sina Milana, a već 2001. njihova ljubav doživela je krah.

Starateljstvo je prvo dodeljeno majci, ali je ubrzo brigu o nasledniku preuzeo Nenad. Otac i sin su izgradili veoma blizak odnos, a o liberalnom načinu vaspitavanja koje primenjuje političar je jednom prilikom rekao:

‒ Ja sam samohrani otac i moja dužnost je da sina naučim da kuva, sprema po kući i, ako treba, ponešto i ušije.

Milan je ime dobio po o dedi - dr Milanu Čanku, akademiku, profesoru Poljoprivrednog fakulteta i gradonačelniku Novog Sada sedamdesetih godina prošlog veka. Dok je od oca, između ostalog, nasledio svojevrsni smisao za humor - dovoljno je samo da pogledate kako je upisan na Instagramu.

Ukoliko sudimo po slikama, izrastao je u veoma zgodnog frajera, koji ima odličan modni ukus. A na račun njegovog izgleda pristižu brojni komplimenti od pripadnica lepšeg pola.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs