zavodnica

FATALNA ZAVODNICA BILA JE LJUBAVNICA SLAVNOM FUDBALERU: Jugoslavija je ludela za njom, a pevači su joj posvećivali pesme

Alka Vuica bila je ljubavnica slavnog fudbalera, a za njom su frajeri bivše Juge ludeli, dok su joj pevači posvećivali pesme.

Celebrities
21:26h Autor:
FATALNA ZAVODNICA BILA JE LJUBAVNICA SLAVNOM FUDBALERU: Jugoslavija je ludela za njom, a pevači su joj posvećivali pesme
Alka Vuica bila je ljubavnica slavnog fudbalera, Foto: Printscreen Youtube / Alka Vuica Official

Alka Vuica bila je jedna od najpoznatijih pevačica bivše Juge, a svoju uspešnu karijeru počela je 80 - ih godina. Njen stil pevanja razlikuje se od ostalih, a među prvima je uvela etno elemente u pop muziku.

Atraktivnim izgledom i vokalom uvek je privlačila pažnju, a vhunac slave doživela je 90 - ih. Njen ljubavni život posebno je bio interesantan javnosti, a njena prva ljubav bio je Adi Karaselimović, bubnjar grupe "Srebrna krila". Pevačica je tada imala 18 godina, a raskinuli su nakon 4 godine zabavljanja.

Alka Vuica
Alka Vuicafoto: Kurir Arhiva

Dugo se spekulisalo da je pevačica bila u vezi sa Goranom Bregovićem i Momčilom Bajagićem Bajagom. Govorilo se i da joj je Bajaga posveti dve svoje pesme, a reč je o numerama "Zažmuri" i "Sa druge strane jastuka", piše Nova.rs.

Pisalo se i da je imala zabranjene ljubavi. Naime, spekulisalo se da je pevačica bila u vezi sa zauzetim političarem, a posebno je iznenadilo i njeno priznanje da je bila u vanbračnoj vezi sa oženjenim fudbalerom.

Alka se oprobala i u novinarstvu 80 - ih godina, kada je otišla u Sarajevo kako bi za zagrebački magazin "Polet" radila intrvju sa Goranom Bregovićem.

Navodno joj je muzičar pre početka razgovora rekao: "Ti nisi došla zbog intervjua, nego radi udaje." Ovo je bio početak njihovih javnih prepirki, a mnogi su mislili da između njih postoji neka tajna veza.

Bregović joj je i posvetio i pesmu "Pedikulis pubis", što na latinskom znači stidne vaši. Nakon ovoga dugo nisu razgovarali.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

Alka Vuica