šta mu se desilo?

ZA 2 GODINE JEDAN OD NAJZGODNIJIH FRAJERA OSTARIO JE 3 DECENIJE: Svi su šokirani kako je propao, za to krive OVU DIJETU

Slavni glumac Robert Dauni Džunior preko noći ostario 30 godina, a verni fanovni ne prestaju da se pitaju šta mu se desilo!

Celebrities
10:57h Autor:
ZA 2 GODINE JEDAN OD NAJZGODNIJIH FRAJERA OSTARIO JE 3 DECENIJE: Svi su šokirani kako je propao, za to krive OVU DIJETU
Foto: u celoj, ukupnoj sumi Do 1/8 833 x 1250px ODMAH (SMESTA) Preostale narudžbe za dostizanje ograničenja: 2105

Robert Dauni Džunior (57), čuveni Ajron men, koji je slamao srce mnogim devojkama i plenio neverovatnim izgledom - danas je neprepoznatljiv. Naime, glumca trenutno radi na filmu "Sympathize" u Los Anđelesu, a njegove slike sa snimanja su iznenadile mnoge, posebno pripadnice lepšeg pola.

Nisu mogli da veruju da se ova holivudska zvezda za samo dve godine toliko drastično promenila. Usledila je lavina komentara, a samo neki od njih su:

  • "Šta se dešava sa njim?"
  • "Izgleda bolesno"
  • "Ostario je 30 godina za dve godine"

U novom projektu igra nekoliko likova, a za potrebe filma je obrijao i glavu, što je dodatno doprinelo njegovoj promeni. Nekolicina njih smatra da je možda novi imidž samo trenutan zbog rola koje igra.

Međutim, brojni verni fanovi veruju da je razlog Robertovog potpuno drugačijeg izgleda i veganska ishrana, jer se nje pridržava već duže vremena, te je dosta i smršao.

Šta podrazumeva veganska ishrana?

Veganska ishrana zasniva se na žitaricama, mahunarkama, voću i povrću, dok su meso, riba, morski plodovi, med, jaja, mleko i mlečni proizvodi potpuno isključeni iz menija. Oni, takođe, ne nose odeću od krzna, vune, kostiju, kože, korala, bisera niti bilo kojih drugih materijala životinjskog porekla, a mnogi izbegavaju i proizvode testirane na životinjama.

Iako mnogima ne deluje, - raznovrsna je, a oslanja se na hranu na biljnoj bazi. Vegani koriste voće, povrće, puno zeleniša, žitarice, mahunarke, semenke, orašaste plodove, razne začine i itd.

Koliko se glumac promenio najbolje govore i slike u galeriji:

1 / 8 Foto: TheHollywoodFix.net / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs