U BRENINOM SPOTU BIO JE FARAON, A DA LI ZNATE KO JE ON? 90-ih je bio na vrhuncu slave, a danas je podjednako zgodan

Brenin spot za pesmu "Ti si moj greh" izaziva pažnju i posle nekoliko decenija, da li ste se ikada zapitali ko je zgodni faraon?

Celebrities
Autor:
U BRENINOM SPOTU BIO JE FARAON, A DA LI ZNATE KO JE ON? 90-ih je bio na vrhuncu slave, a danas je podjednako zgodan
Kako danas izgleda faraon iz Breninog spota?, Foto: Printscreen/youtube

Svi znamo spot Lepe Brene za pesmu "Ti si moj greh" iz 1996 godine, koji je za to vreme bio ispred svog vremena, ali da li ste se zapitali ko je tajanstveni faraon?

Čuveni spot je snimljen u holu Narodne banke Srbije, Lepa Brena je glumila Kleopatru, a lepi faraon je bio poznati voditelj Boško Jakovljević.

Boško Jakovljević u Breninom spotu glumio je faraona
Boško Jakovljević u Breninom spotu glumio je faraona foto: Printscreen/youtube

Boško Jakovljević je srpski voditelj, dizajner i maneken. U manekenske vode je uplovio kao tinejdžer. Zatim je postao urednik zabavne emisije kratke forme pod nazivom „City“. Usledila je emisija „City club“, a vodio je i emisije „Za milion godina“ sa Sanjom Radan, „Sav taj Pink“ s Aleksandrom Jeftanović, „Suknje i kravate“ sa Ivanom Zarić, „Plesom do snova“ sa Natašom Stojčević i „VIP Room“. Uređivao je „Jutarnji program“ na Pinku.

Sa brendom „Martini Vesto“ je kreirao odeću za Marka Kona i Milana Nikolića za nastup na „Evroviziji“ u Moskvi i za Zdravka Čolića za koncert u Beogradu 2001. godine. Dizajnirao je nekoliko kolekcija koje su predstavljene na Nedeljama mode u prestonici Srbije.

Iako je godinama prisutan u javnosti, trudi se da svoju intimu sačuva za sebe. Oprobao se i kao pevač, ali je od toga odustao. Kantautorka i pevačica Leontina Vukomanović je u jednoj emisiji kazala da je pesmu „Anđeo“ koju je snimio i proslavio Boris Režak namenila upravo Bošku Jakovljeviću.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs