pogledajte

ONA U TOPLESU, ON JE NE GLEDA: Bred Pit uhvaćen sa novom devojkom u luksuznom letovalištu

Bred Pit dane provodi u meksičkom letovalištu Kabo, gde mu društvo pravi njegova nova devojka, Ines de Ramon.

Vip priča
19:14h Autor:
ONA U TOPLESU, ON JE NE GLEDA: Bred Pit uhvaćen sa novom devojkom u luksuznom letovalištu
Bred Pit na plaži sa novom devojkom, Foto: GIO/ROGER / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nakon što je u njenom društvu proslavio svoj 59. rođendan, holivudska zvezda Bred Pit s atraktivnom Ines de Ramon odlučio je da dočeka i Novu godinu, a odluka je pala na poznato meksičko letovalište Kabo u Meksiku.

Dolazak Breda Pita i njegove nove odabranice zadao je mnoge muke paparacima koji su imali jedan zadatak - da naprave što bolje fotografije slavnog para. I, uspelo im je.

Par je snimljen na foteljama postavljenim u bazenu na kojima je Bred Pit čitao knjigu, prekidajući svako malo čitanje razgovorom sa svojom devojkom. Za pretpostaviti je da je reč o nekom novom scenariju za neki novi holivudski hit film za koji je Bred Pit dobio primamljivu ponudu.

Bred Pit, na radost brojnih obožavateljki, bio je samo u kupaćim gaćama, otkrivajući tako pogled na svoje trbušnjake, ali i brojne tetovaže. Ines de Ramon bila je paparacima okrenuta leđima, ali jasno se videlo da je lepotica u toplesu.

Šuškanja o njihovoj vezi krenula su nakon što ju je Bred Pit poveo na koncert Bona Voksa u Los Anđelesu gde ju je predstavio i svojim prijateljima - Sindi Kraford i Randeu Gerberu kao i Šonu Penu.

Pogledajte još fotografija Ines de Ramon:

1 / 5 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs