Vimbldon iz ugla Noletove lepše polovine

Jelena Ristić: Tenis je sport džentlmena, a Novak i Endi su baš takvi

Dok brojimo sate do finala prestižnog takmičenja u tenisu, prenosimo vam utiske Jelene Ristić, koja je i sama postala atrakcija ljubitelja tenisa, ali i ljudi sa Ostrva
Celebrities
09:00h
Jelena Ristić: Tenis je sport džentlmena, a Novak i Endi su baš takvi

Britanska štampa je našla novu mezimicu, nakon godina obožavanja Kim Sirs (Kim Sears), dugogodišnje devojke Endija Mareja (Andy Murray). Jelena Ristić, koja je svrstana među najlepše devojke/supruge teniskih asova je za Daily Mail izjavila da su Marej i Sirsova divan par, uvek ljubazni i fini, a zatim je pričala o tome kako je biti devojka teniskog prvaka.

Jelena kaže da joj je dok gleda svog dečka jako teško da zadrži emocije, ali da joj je to posao, kad god je Novak na terenu. Takođe, bitno je da pre meča bude mirna i da daje podršku svom partneru, baš kao što on čini kada su u pitanju njeni poduhvati.

Bez obzira na ishod istorijskog finala Vimbldona, Jelena i Novak će u ponedeljak održati prvo gala veče u Londonu, u okviru fonadcije Novaka Đokovića. Među zvanicama su Naomi Kembel (Naomi Campbell), Vojvodkinja od Jorka, Sara Ferguson (The Duchess of York Sarah Ferguson), kao i nekadašnji teniski broj jedan, Boris Beker (Boris Becker).

Finale Đoković/Marej će se održati sutra. Na Mareju je ogroman pritisak jer je prošlo 77 godina od kako je Britanac osvojio ovo prestižno takmičenje. Statistika je na Novakovoj strani, jer je tokom susreta pobedio Endija 11, a izgubio 7 puta. Jedno je sigurno: biće to finale za pamćenje, a kako će se sa emocijama izboriti Sirsova i Ristićeva, saznaćemo, mada ne bi volele da smo tokom meča u njihovim kožama.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs