Savršena i nekad i sad

Kristi Tarlington je lice brenda Calvin Klein nakon 25 godina

U svetu u kom je mladost na ceni, supermodeli nikada ne zastarevaju, što dokazuju česti angažmani i medijska pompa koju samo supermodeli mogu da donesu
Moda 21.07.2013. - 00:55h
Foto: Calvin Klein

U svojoj 44. godini, Kristi Tarlington (Christy Turlington), američki supermodel, je rešila da se vrati svom starom pozivu, i to reklamnom kampanjom za kuću za koju je radila kada je bila u 20-im. Jednostavne i glamoruzne fotografije za donji veš robne marke Calvin Klein je načinio Mario Sorenti (Mario Sorrenti).

 

Majka dvoje dece i supruga Eda Burnsa (Ed Burns) je 90-ih bila poznata po reklaminim kampanja za mnoge modne kuće, a vredno je navesti Versace, Chanel i Louis Vuitton, što je svrstava u red najuspešnijih modela svih vremena, zajedno sa Naomi Kembel (Naomi Campbell), Kejt Mos (Kate Moss) i Klaudijom Šifer (Claudia Schiffer).

 

Kalifornijska lepotica radi pri humanitarnoj organizaciji Care, bavi se i promoviše jogu, a zahvalna je modelingu jer je uspela da vidi ceo svet i upozna različite kulture. Na vrhuncu karijere, sa 26, Kristi je napustila manekenstvo i nastavila obrazovanje.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs