BURA SE NE SMIRUJE

"KOLIKO GOD ME OSUDILI, NIKO NIJE PROŽIVEO TOLIKU STRAST, KAO JA SA PRPIĆEM!": Starelta nesvesno otkrila detalje afere

Glasine da je Anđelku Prpić varao muž sa poznatom hrvatskom starletom jedno vreme su se mogle čuti na svakom koraku.

Celebrities
08:11h Autor:
"KOLIKO GOD ME OSUDILI, NIKO NIJE PROŽIVEO TOLIKU STRAST, KAO JA SA PRPIĆEM!": Starelta nesvesno otkrila detalje afere
Ko je starleta sa kojom je Anđelku Prpić varao muž?, Foto: Kurir / Damir Dervišagić

O aferi Anđelke Prpić i Marka Žugića, najboljeg druga njenog bivšeg muža, kao i o glumičinoj trudnoći bruji ceo region. Iako su mnogu osudili postupak ove lepe plavuše, neki su se prisetili glasina da je Dario bio taj koji je, navodno, prvi bio neveran.

Naime, hrvatska starleta Ava Karabatić je bila čest gost u lokalu čiji je menadžer bio upravo Dario Prpić. A budući da je rijaliti zvezda stanovala u blizini tog restorana, stalno je dolazila. Savim slučajno je otkrila da je sa Prpićem, koji sada već uživa sa novom devojkom, imala nešto više od poznanstva.

- Jeste, istina je. To je bilo dok sam ja bila u vezi, tačnije 2017. godine. - Ne mogu da lažem ni sebe, ni vas. Dogodilo se to samo jednom. Koliko god me osudili, niko nije proživeo toliku strast kao ja sa Prpićem - rekla je kratko Ava za "Blic", dodavši da je sa njim bilo "toliko strasno, kao i da se ne kaje zbog afere.

Sa druge strane, Dario Prpić je sve oštro demantovao i naglasio je sve što se pisalo laž.

- Ava je bila samo gost u mom restoranu i tako sam je poznavao, kao gosta. Anđelka i ja smo se sporazumno rastali jer se ugasila ljubav, nikakva prevara nije bila tema za razvod. Mi smo imali zajedničkog advokata za razvod. Ava me nikad nije spopadala, sve što se pisalo je apsolutna laž - izjavio je za Republiku.

Ko je, zapravo, Ava Karabatić?

Ova ekscentrična dama oprobala se u modnom svetu, snimila je i nekoliko pesama, bavila se i voditeljstvim, napisala je knjigu o svom životu "Ja nomad", ali je najpoznatija kao učesnica raznih rijalitija.

Rođena je 20. maja 1988. godine u Splitu. Roditelji su joj dali ime po glumici Avi Gardner, a kao mala je osvojila titulu najlepše bebe. Ava je po struci farmaceutski tehničar, a školovanje je nastavila na Filozofskom fakultetu u Zadru gde je završila studij italijanskog jezika i književnosti i latinskog jezika i rimske književnosti. Svoju intimu nikada nije krila od medija pa je izjavila da je sa 16 godina izgubila nevinost. Smatra da je rođena za seks, a najneobičnije mesto na kome ga je imala je starački dom.

Slikala se za "Plejboj" čak tri puta, a posebno je poznata po svojim jezičkim biserima, a neki od najpoznatijih su:„Puno pozdravljam roditelje, pogotovo mamu i tatu.“, „Baš mi je sve u životu prava zeka-peka.“

Anđelka se zatvorila u stan

Glumica pripadnicima sedme sile sve vreme odbija da da izjave, a već danima se krije od svih, ne želeći da dodatno diže prašinu oko skandala.

- Njeni prijatelji ne mogu da je prepoznaju! Ne želi da komunicira sa bliskim ljudima, boji se da nešto ne kaže, pa da to završi sutradan u medijima. Krije se od svih, a kad izađe napolje, ne bi li prošetala kućnog ljubimca ili otišla do prodavice, nastoji da se zakamuflira i bude gotovo neprimetna. Bila je pre par dana na jednom snimanju, zadržala se jako kratko, a ušla je na sporedni ulaz - istakao je juče izvor "Blica" koji živi u blizini Prpićke.

Anđelka Prpić
foto: Kurir / Damir Dervišagić

Anđelka i Dario u braku su bili devet godina i delovali su kao veoma skladan par, a kruna njihove ljubavi je sin Jakša. Nedavno je za "Stil" o vaspitavanju svog deteta rekla:

- Ne znam kako se taj način zove. Rekla bih da ima i tradicionalnih vrednosti, ali i liberalnih širina. Stava sam da je važno da čovek ima pravo da bude srećan. Ima pravo i na grešku, dokle god želi da je ispravi. Trudim se da živim to što i njemu govorim. Ja sam od roditelja naučila da je biti pošten, vredan i dobar čovek najvažnije. Volela bih da jednog dana moj sin to isto kaže i za svoju majku - rekla je glumica za naš magazin.

Anđelka Prpić
foto: Miša Obradović

Posebno je bila naglasila da joj je ovaj svet lep, kao i da mnogo voli svoj život.

- Jako volim svoj život. Volim ljude koji čine moj svet. Volim i jutra dok se spremamo za školu i šetam psa oko Kalenić pijace. Volim i celodnevna snimanja, nakon kojih samo mogu da se istuširam i zaspim. Volim kada kokamo kokice i gledamo "Diznija" ili nekog "Marvela". Volim da igram jamb i, svaki put kada postoji opklada, izgubim. Volim mamine punjene paprike. Volim da sa tatom iznova gledam "Žikinu dinastiju". Volim što sa najboljim prijateljicama nikada ne stignem da se ispričam. Da, mislim da je ovaj svet baš lep ukoliko vi tako želite - zaključila je Anđelka Prpić za "Stil".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs