da li je zaosta u drugom stanju?

ZBOG ANĐELKE JE OSTAVIO DEVOJKU SA KOJOM JE BIO 11 GODINA: Svi kažu da je nesuđeni kum BAŠ ZGODAN FRAJER

Anđelka Prpić se danima nalazi u žiži javnostim, a svi se pitaju ko je muškarac sa kojim, navodno, čeka dete.

Celebrities
12:13h Autor:
ZBOG ANĐELKE JE OSTAVIO DEVOJKU SA KOJOM JE BIO 11 GODINA: Svi kažu da je nesuđeni kum BAŠ ZGODAN FRAJER
Ko je muškarac sa kojim je Anđelka Prpić trudna?, Foto: ATA Images

Otakako se podigla prava bura oko Anđelke Prpić i njenog trenutnog emotivnog statusta, svakodnevno izlaze novi detalji glumičine navode veze sa jednim od najboljih prijatelja. A lavinu komentara i sumnja pokrenula je slika na društvenim mrežama na kojoj se po mišljenju mnogih pratilaca Anđelki ocrtava trudnički stomak.

S obzirom da do sada ova glumica, koja u poslednje vreme niže uspeh za uspehom u karijeri, nije bila deo skandala, sve je zaprepastila činjenica da je spajaju sa čovekom koji je trebao, čak, da im bude i kum na svadbi.

Anđelka Prpić
foto: Printcreen Yotube / Paparazzo Lov // DNK

A ukoliko je suditi po snimcima sa tog svečanog događaja, upravo je gospodin sa kojom glumicu povezuju bio jedna od najveselijih gostiju. Koilko su bili bliski sa izvesnim M. Ž. pokazuju i slike koje je objavljivala na svom profilu na Instagramu, gde su svi zajedno uživali.

Anđelka Prpić
foto: Printcreen Yotube / Paparazzo Lov // DNK

Kako je rekao dobro obavešteni izvor Blica, njih dvoje su rekli najbližima srećne vesti, ali su ovu vezu ipak hteli da sačuvaju od očiju javnosti.

- On je rekao svojim prijateljima i porodici srećne vesti i ne krije da je ludo zaljubljen. Ipak, mislio je da će to ostati samo u krugu najbližih. Koliko je voli najbolje govori to da je ostavio dugogodišnju partnerku zbog glumice. Ni Anđelka nije krila ovu priču od najbližih, ali se trudila da to ne dođe do javnosti - kaže dobro obavešten izvor za "Blic".

Kako je naglasio dobro obavešten izvor za "Kurir" M. Ž. upravo zbog lepe Anđelke, ostavio devojku sa kojom je bio u vezi diže od decenije.

- Zbog nje je ostavio i devojku s kojom je bio 11 godina u vezi. Kada mu je jedna bliska osoba ispričala da su oni zajedno već nekoliko meseci i da čekaju i dete, kao i da sve kriju od njega, bio je u šoku. Nije mogao da dođe k sebi danima. Uopšte nije sumnjao da je u pitanju laž ili trač, jer je ta osoba jako bliska Anđelki i do detalja je upoznata sa njenim životom - završava izvor za "Kurir".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs