KOJE ŠKOLE SU ZAVRŠILE POZNATE STARLETE: Tvrde da su studirale, ne znaju imena fakulteta i ne kriju da su KUPILE DIPLOMU

Kad se setimo "obrazovanih" starleta odmah nam na um padne Mimi Oro koja je ovaj nadimak dobila upravo "zahvaljujući" svom znanju

Vip priča
09:50h Autor:
Foto: Kurir / Zorana Jevtić

Svi se dobro sećamo Mimi Oro, starlete koju su u nekom kvizu pitali "Koja je najveća ptica na svetu?", a ona je odgovorila "Oro".

Već smo pisali o tome koje škole su zaršili naši poznati estradni umetnici, a danas se osvrćemo i na starlete.

Dok u društvu često izazivaju podsmeh, naše starlete se neretko hvale da imaju završene fakultete, pa čak i postdiplomske studije, a ima i onih koji otvoreno pričaju da su diplomu kupile.

Tako je starleta Nađa Đukić Blondi otvoreno je pričala o kupljenoj diplomi:

"Ja sam preko svog kuma, mnogo jak čovek koji nažalost nije više sa nama. Nešto smo pričali i on mi je rekao, mnogo si inteligentna, jako brzo kontaš stvari, vidim kako na telefonu kuckaš, na računaru, jako brzo sve… Daj nešto malo više, ali ja sam rekla da nemam volju i želju da učim, neke stvari su mi bile bitnije. Tada sam se s njim dogovorila, on je to završio i ja sam dobila diplomu. Tako sam ja završila fakultet, ništa ne krijem. Ne znam koji. Znam da neću da radim jer ja nisam devojka koja radi, nikada u životu nisam radila, niti ću da radim, svesna sam toga. Uvek sam sve imala“, rekla je Blondi u jednoj emisiji, piše Nova.

I Soraja se svojevremeno hvalisala fakultetom.

„Završila sam psihologiju, ali o tome nisam mnogo pričala jer za nas poznate ličnosti kažu – pa, kako ona ima fakultet? Kao da je to nešto nemoguće i neverovatno“, izjavila je Soraja za emisiju Exkluziv.

I Stanija se hvalila visokim stepenom obrazovanja:

"Ostao mi je još diplomski. Znaš koliko su bili teški ispiti. Hoću da imam diplomu da se hvalim, da svi kažu kako sam obrazovana i da mogu da me poljube u to lepo d**e“, rekla je davno Stanija, a u međuvremenu je diplomirala ekonomiju, a nakon toga nije krila sreću.

U junu 2017. se pohvalila da je diplomirala na državnom ekonomskom fakultetu u Novom Sadu. Zanimljivo je da starleta već godinama ističe takođe kako je ovo zanimanje kojim želi da se bavi u budućnosti, a nedavno je izjavila i kako intenzivno planira da krene stopama svog oca:

"Ne biram ništa što je lako, pa samo tako želela da idem stopama svog oca koji je takođe diplomirani ekonomista, a ovo što radim trenutno je kako ja kažem, mladost, ludost“, ispričala je ona.

Stanija Dobrojević
foto: ATA Images

Hrvatska starleta Ava Karabatić je u Zadru studirala italijanski i latinski, čime se često hvalila, ali je uglavnom „zaboravljala“ da pomene da to studiranje traje preko deset godina.

"U Sarajevu mi ljube noge jer sam velika zvezda. Ljudi sa estrade nemaju ni završen vrtić a ja sam odlična studentkinja", poručila je Karabatićeva jednom prilikom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs