BARBARA JE ŽIVELA KAO PRINCEZA, A CEO BEOGRAD UZDISAO JE ZA NJOM: Ćerka čuvenog golmana završila je sa žestokim momkom

Barbara je važila za najlepšu devojku u Beogradu, a ubrzo je za oko zapala Luki Bojoviću

Celebrities
14:46h Autor:
BARBARA JE ŽIVELA KAO PRINCEZA, A CEO BEOGRAD UZDISAO JE ZA NJOM: Ćerka čuvenog golmana završila je sa žestokim momkom
Ko je žena Luke Bojovića sa kojom ima troje dece?, Foto: Kurir / Aleksandar Jovanović

Od trenutka kad se saznalo da je Luka Bojović, sin najomiljenijeg direktora Beo zoo-vrta Vuka Bojovića, uhapšen u Španiji, u fokus javnosti odmah je došla i njegova supruga Barabara, koja je još kao devojka važila za jednu od najlepših u Beogradu.

Barbara je ćerka čuvenog golmana „Partizana“ i „OFK Beograda“, Petra Borote, a uz njega je imala život poput princeze. Borota je neretko posle spektakularnih golova koje je branio na stadionima OFK-a i „Partizana“ znao da uhvati pod ruku suprugu i svoje dve kćerkice, i odvede ih na Voždovac u poslastičarnicu.

Barbara je važila za najlepšu devojku u Beogradu
Barbara je važila za najlepšu devojku u Beogradu foto: Kurir / Aleksandar Jovanović

Zbog atraktivnog fizičkog izgleda i zbog toga što nije imala "dlake na jeziku" vrlo brzo je postala jedna od "glavnih" devojaka u gradu. Ubrzo je zapala za oko oko Luki Bojoviću, članu Arkanovih „Tigrova“.

Tek pristigao s ratišta, po prirodi divalj i hirovit, Luka je bacio oko na lepu Barbaru, a kažu da je navodno bio manji od makovog zrna ne bi li osvojio njeno srce.

O njihovoj vezi inače se malo zna a upravo je španska štampa bila ta koja je detalja pisala o oboje - pre svega bračnom životu Luke i njegove lepe supruge, koja mu je rodila troje dece.

Luka Bojović svim silama se trudio da osvoji Barbaru
Luka Bojović svim silama se trudio da osvoji Barbaru foto: J. L. PINO / AFP / Profimedia

Bračni par Bojović živeo je u Valensiji mirnim, povučenim životom. Trudili su se da nikome ne budu „trn u oku“, pa čak i kada su živeli na različitim adresama, ljubavi i pažnje među supružnicima nije manjkalo, navodili su španski mediji.

Posle spektakularne akcije hapšenja Luke Bojovića i jednom restoranu Valensiji, španski policajci obelodanili su da su „došli do Luke tako što su prethodno pratili njegovu ženu“.

Ustanovili su da ona sa decom živi u iznajmljenom stanu u turističkom naselju Fajnstrat, ali da često napušta mesto prebivališta. Pratili su je i zaključili da se sastaje sa Lukom.

Barbara je Luki rodila troje dece
Barbara je Luki rodila troje dece foto: Kurir / Aleksandar Jovanović

Španci su ga uhvatili u jednom restroranu, a on je u kameru, sa lisicama na rukama, poslao poljubac svojoj ženi.

Po Lukinom hapšenju, španski mediji vrveli su od romansiranih priča o „lepoj Barbari koja živi sa srpskim kriminalcem“, zapitavši se „zašto tako lepa žena ne živi mirnim životom“.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs