NAŠ POPULARNI GLUMAC U BRAKU JE SA 32 GODINE MLAĐOM MARIJOM: Prava je lepotica, a njihova ljubav je svakim danom jača

Glumac Nebojša Kundačina od januara 2019. godine u braku je sa Marijom koja je od njega mlađa 32 godine

Celebrities
Autor:
NAŠ POPULARNI GLUMAC U BRAKU JE SA 32 GODINE MLAĐOM MARIJOM: Prava je lepotica, a njihova ljubav je svakim danom jača
Srpski glumac u braku sa 32 godina mlađom Marijom, Foto: Printscreen/instagram/marija_maja_kundacina

Glumac Nebojša Kundačina (60) poznat po ulogama u mnogim serijama i filmovima u braku je sa 32 godine mlađom Marijom, koju je upoznao tokom seminarskog rada na njenoj prvoj godini studija.

Glumac i njegova lepa izabranica venčali su se u januaru 2019. godine i par kaže da da "ljubav ne broji godine".

"Na fakultetu smo dobili zadatak da napišemo seminarski rad o predstavama koje smo gledali, a ja sam pogledala nekoliko u nacionalnom teatru u kojima je glumio Nebojša. Njegova gluma toliko me je dirnula da sam mu prišla posle jednog izvođenja sa željom da mu postavim nekoliko pitanja o njegovim ulogama," rekla je Marija svojevremeno za "Gloriju".

Nebojša i Marija kažu da su godine za njih samo broj
Nebojša i Marija kažu da su godine za njih samo broj foto: Printscreen/instagram/marija_maja_kundacina

Nebojša je istakao da je bio zatečen time da neko toliko studiozno gleda dramske komade i piše seminarski rad o tome.

"Pošto posle predstave najčešće nisam u stanju da mislim kako treba, zamolio sam Mariju da se čujemo sutradan. Želeo sam da u međuvremenu malo razmislim i, u slavu nauke, dam odgovarajuće i suvisle odgovore. I eto, sutradan smo se čuli i razgovarali, naravno u pozorištu i o pozorištu, a među nama su se odmah javile simpatije, prepoznali smo se," istakao je Kundačina i dodao:

"Među nama je od početka sve nekako romantično i baš onako kako i treba da bude, ukoliko išta može da bude romantično u ovom brzom i ludom vremenu. Divno je kad se dvoje ljudi pronađu i prepoznaju. Kad je prava osoba u pitanju, onda se sve dešava lako, bez ikakvih strategija i planova, pa je i venčanje došlo nekako spontano. Imamo dosta istih interesovanja, za glumu, muziku. Mnogo čitamo, ali uglavnom vezano za glumu, delimo sličan osećaj za dobre stvari i zajednički to sve doživljavamo kao neko ushićenje," rekao je glumac o odnosu sa Marijom.

Nebojša je istakao i da je mnogo vremena sa Marijom provodio u gledanju filmova i serija.

"Odgledali smo, recimo, sve kandidate za Oskara, a pažljivo pratimo i razne serije i onda komentarišemo neke scene. Zanimljivo je da oboje uočimo slične detalje, koji su dobri ili loši. Zapravo, teško nam je da budemo obični gledaoci kad smo već duboko u glumačkoj priči", ispričao je on. Još Marijinih fotografija pogledajte u galeriju u nastavku teksta.

1 / 6 Foto: Printscreen/instagram/marija_maja_kundacina
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs