MARIJANA MATEUS OTKRILA JE KOJU ŠKOLU JE ZAPRAVO ZAVRŠILA: Nema veze sa modom, iznenadiće vas šta je po struci

Marijana Mateus se školovala za skroz drugačiju profesiju

Celebrities
12:55h Autor:
MARIJANA MATEUS OTKRILA JE KOJU ŠKOLU JE ZAPRAVO ZAVRŠILA: Nema veze sa modom, iznenadiće vas šta je po struci
Šta je po obrazovanju Marijana Mateus?

Marijana Mateus je jedna od naših najuspešnijih kreatorki koja živi po svojim pravilima, i ne dopušta da joj iko postavlja ograničenja. Tako su joj njene želje iskrojile potpuno drugačiju sudbinu od one koju je mislila da će imati. Naime, ova lepotica zaista uživa u luksuznom životu, čije detalje nam neretko pokazuje na svojim društvenim mrežama, ali malo ko zna šta je po obrazovanju.

Dama koja ima neverovatan osećaj za modu trenutno živi u Londonu, ali često uživa na putovanjima po egzotičnim destinacijama. Pobronik je zdravog načina život, te vodi računa kako se hrani i redovno trenira. Ono čime posebno pleni je široki i blistav osmeh. A nije ni čudo, jer je veoma povezan sa profesijom za koju se školovala.

Kako uvek teži ka novim izazovima, ovoga puta se oprobala i u ulozi spisateljice, te je objavila i autobiograsku knjigu "Amouage" u kojoj je otkrila brojne nepoznate detalje o sebi. Jednom je diskretno odgovorila na pitanje koju školu je završila.

- Ljudi bi bili iznenađeni kada bi znali da sviram klavir i da sam završila srednju muzičku školu - istakala je Marijana.

Po stručnoj spremi je protetičar, pa bi verovatno sada imala svoju stomatološku ordinaciju, da nije odabrala potpuno drugačiji put za sebe. Ispostavilo se da uošte nije pogrešila u izboru, jer je postala jedna od najboljih u modnom svetu.

Marijana je majka troje odrasle dece, a iza sebe ima dva braka sa fudbalskom legendom Lotarom Mateusom i biznismenom Midoragom Kostićem.

Kako je izgledala njena ljubavna priča sa jednim od najbogatijih Srbina?

"Naleteli smo jedno na drugo ispred jedne firme gde je bio parkiran njegov motor. Pitao me je: ‘Kuda, šećeru?‘, a ja sam mu vragolasto odgovorila: ‘Idem po neke slike‘. Na njegovu ponudu da me poveze, uzvratila sam sa: ‘Nema potrebe‘. Bežala sam od muškaraca koji su zauzeti, a on je bio jedan od takvih. Kada smo se drugi put sreli, priznali smo da se jedno drugome mnogo sviđamo, i moja maksima o slobodnim muškarcima polako je počinjala da bledi", prisetila se prvih momenata ljubavi s Koletom u svojoj knjizi.

Zaljubila se u njega sa samo 17 godina.

"Posle mesec dan zabavljanja on je i dalje vodio dvostruki život. Još je imao obavezu prema svojoj devojci, ali je sa mnom provodio više vremena. Budući da mi je bilo stalo do njega, suočila sam se sa činjenicom da ima verenicu, a ja nepunih sedamnaest godina. Nije mi se činilo da ne zna šta će, ali nije ni mogao odmah da joj kaže, pa sam odlučila da stvar preuzmem u svoje ruke", otvorila je dušu Marijana koja je Koleta pratila.

1 / 8 Foto: Printscreen Instagram / marijanamateus

Uhvatila ga je na delu sa verenicom i razrešila zakomplikovanu situaciju.

"Prilika mi se ukazala kada je jedne večeri rekao da mora da ode na neki poslovni sastanak. To nedeljno veče bio je jedini put da nekog muškarca jurim i proveravam. Ispratila sam ga smireno i odlučno, a onda sam zajedno sa drugaricom otišla na mesto zločina. Bila sam sigurna da je sa verenicom u tada najpoznatijem gradskom kafiću. Pratila sam ga i zatekla ispred kafića kako naslonjen na motor razgovara sa njom - piše Marijana i nastavlja:

"Prišla sam im. Miodrag se šokirao, a devojka je bila zbunjena. Obratila sam mu se: ‘E, pa lepo što smo svi na okupu, da vidimo ko je ovde višak‘. Imala sam samo 17 godina. Već sledećeg dana bila sam njegova devojka, a moj suprug bi drugima, kada bi želeo suštinski da me predstavi, ispričao ovu priču - istakla je kreatorka.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs