"IMAM RAK PLUĆA U TERMINALNOJ FAZI" Poznati voditelj otkrio bolnu istinu, a njegova tri sina moraće da odrastaju bez oca

Slavni britanski voditelj Džoni Irvin u nedavnom intervjuu otkrio je da boluje od raka pluća koji je u terminalnoj fazi

Celebrities
13:13h Autor:
"IMAM RAK PLUĆA U TERMINALNOJ FAZI" Poznati voditelj otkrio bolnu istinu, a njegova tri sina moraće da odrastaju bez oca
Voditelj ima rak pluća u terminalnoj, Foto: Printscreen/Instagram/jonnieirwintv

Poznati britanski voditelj Džoni Irvin (48) rastužio je javnost kada je objavio je da se bori sa kancerom pluća u terminalnoj fazi, a prema navodima lekara ostalo mu je još svega nekoliko meseci života.

Poznato tv lice koje je publika zavolela zavolela kroz šou programe "I Escaped to the Country", "What's Cooking? From the Sainsbury's Kitchen", "Dispatches", "A Place in the Sun: Home or Away?" u ekskluzivnom intervjuu za britanski magazin "Hello" otkrio je do sada nepoznate detalje u nadi da će njegova priča pomoći ljudima da više cene život i ljude oko sebe.

Kako je ispričao prvi put je posumnjao da nešto nije u redu u avgustu 2020. godine kada mu se tokom vožnje vid iznenada zamaglio.

"U roku od nedelju dana od tog trenutka rekli su mi da imam još šest meseci života. Moram sam da odem kući i da kažem svojoj ženi, koja je tada čuvala naše tek rođene blizance, da će ostati sama. To je bilo poražavajuće. Sve što sam mogao da uradim jeste da joj se izvinim. Osećam sam se odgovornim za to što se dešava", započeo je svoju priču voditelj.

Blizanci Rafa i Kormak nedavno su napunili dve godine, a par ima i trogodišnjeg sina Reksa. Džoni je u početku bio rešen da svoju bolest ne iznosi u javnost.

"Ipak, sada je došlo do tačke kada se osećam kao da imam neku prljavu tajnu, kao da imam nevidljivi teret na leđima. Nadam se da ću uklanjanjem tog tereta inspirisati ljude koji su u istoj situaciji, kojima su dani odbrojani, da iskoriste svaki dan na najbolji način, da im pomognem da vide da možete da živite dobar život, čak i ako umirete. Jednog dana, ovo će me sustići, ali činim sve što mogu da taj dan dođe što kasnije. Dugujem to mojoj ženi i sinovima. Neki ljudi u mojoj situaciji imaju liste želja, ali ja samo želim da uradimo što više možemo kao porodica", iskren je Irvin.

Niko sa sigurnošću ne može da mu kaže koliko vremena mu je ostalo, ali kako je ispričao on se trudi da provede što kvalitetnije svoje zajedničke trenutke sa porodicom umesto da čeka kraj.

"Postavljam male ciljeve, stvari zbog kojih želim da budem tu. Stekao sam naviku da govorim sebi da ne planiram unapred, jer možda neću biti dovoljno dobro da to realizujem. Ali sada - sada želim da pravim planove. Želim da pravim uspomene i uhvatim ove trenutke sa svojom porodicom, jer je realnost takva da će moji dečaci odrastati, a da neće poznavati svog oca i to mi slama srce", zaključio je on.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs