NEMA PENZIJE!

ŽELI DA ŽIVI ZAUVEK, ZA NJEGA NEMA ODUSTAJANJA: Evo kako ARNOLD ŠVARCENEGER bodri sebe DA SE NE BI PREDAO

Glumac i bivši kalifornijski guverner prisetio se treće operacije srca koja je od rutinske postala opasna po život.

Vip priča
Autor:
ŽELI DA ŽIVI ZAUVEK, ZA NJEGA NEMA ODUSTAJANJA: Evo kako ARNOLD ŠVARCENEGER bodri sebe DA SE NE BI PREDAO
Arnold Švarceneger, Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U videu koji je prošlog meseca objavio na svom Jutjub kanalu, Arnold Švarceneger se prisetio rutinske operacije srca koja ga je skoro koštala života.

Naime, glumcu i bivšem kalifornijskom guverneru lekaru su greškom tokom operacije probili zid srca i izazvali unutrašnje krvarenje.

Operacija koju je prošao nekoliko meseci pre početka snimanja filma "Terminator: Dark Fate" trebalo je da bude rutinska, ali zbog lekarske greške zamalo je bila pogubna za glumca kojem su na kraju morali izvesti otvorenu operaciju srca kako bi zaustavili krvarenje.

Arnold Švarceneger
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Bio sam stvarno izbezumljen. Rekao sam: Odlično. Ovo je stvarno odlična vest" prisetio se Švarceneger. Međutim, uprkos šoku odlučio je da fokus usmeri na oporavak.

"Bio sam usred katastrofe. I kako da se sad izvučem iz toga? Moraš se sabrati, promeniti brzinu i reći: U redu šta treba da uradim da izađem iz ove bolnice" rekao je Terminator koji je dokumentovao proces oporavka. Tako su se i pojavila njegov video dok uz porodicu i prijatelje koji ga bodre lagano hoda oko bolnice. "Izgledao sam kao idiot, gegajući se po hodnicima, ali poenta je bila pokrenuti se jer su mi doktori rekli da moram da vežbam pluća da ne dobijem upalu pluća od koje bih mogao umreti" rekao je.

Delimična motivacija za oporavak mu je bilo i snimanje "Terminatora" koje je zahtevalo da bude u top formi. "Tri meseca kasnije kretao sam s Terminatorom 6 pa sam morao biti u formi. Morao sam se kretati, trčati, dizati stvari, snimati borbene scene."

Srećom, upornost, pozitivan stav i podrška pomogli su mu da dođe do cilja i da se oporavi do početka snimanja tako da i danas može redovno da vežba kao i do tada jer mu je, kako je rekao u intervjuu za The Hollywood Reporter, u planu da živi zauvek.

"I dalje vežbam svaki dan, vozim bicikl svaki dan i snimam filmove - šoubizbis je drugi deo mog života. Volim sve što radim. Nema penzije" izjavio je 76-godišnji Švarceneger.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs