ISPLIVAO SNIMAK

"NIJE ME VIŠE BRIGA ZA TEBE, UMREĆEŠ!": Snimak na kojem verenica preminulom pevaču upućuje pretnje krije JEZIVU TAJNU

Bivša verenica Erona Kartera, pre izvesnog vremena rekla je u jednom videu da će pevač umreti što je sada pokrenulo lavinu komentara.

Celebrities
Autor:
"NIJE ME VIŠE BRIGA ZA TEBE, UMREĆEŠ!": Snimak na kojem verenica preminulom pevaču upućuje pretnje krije JEZIVU TAJNU
Melani Martin, Foto: WOW MEDIA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nakon vesti da je kontroverzni pevač, reper i glumac Eron Karter pronađen mrtav u kadi, u 34. godini života, javnost je ostala šokirana, te su ubrzo počele spekulacije o uzroku njegove smrti.

Životna priča pokojnog pevača vrlo je turbulentna i protkana tužnim događajima. Sa verenicom Melani Martin imao je velike svađe i probleme, koji su rezultirali oduzimanjem deteta.

Eron Karter
Eron Karterfoto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Nakon što je policija došla na uviđaj i odnela njegovo telo, Melani je snimljena ispred njegove kuće kako plače i tuguje.

Sumnja se da je uzrok smrti trovanje komprinovanim vazduhom i predoziranjem, a snimci njegove verenice koji su se pojavili na TikToku su jezivi, budući da se na njima vidi poruka koju je Malani poslala nekoliko dana pre njegove smrti i poručila da će umreti.

Na snimku se vidi lajv koji je Eron snimao za društvene mreže, dok mu je Melani u tom trenutku slala poruke. Tada je Eron neprestano izgovarao "Melani, shvati, pusti me na miru", na što mu je ona napisala da je više nije briga za njega i da će umreti. Eron je bio vidno šokiran, te joj je uputio kratak odgovor: "ok Melani".

Inače, Karter i Melani su se međusobno optuživali za zlostavljanje i uznemiravanje, pa su se ubrzo pomirili. Nakon toga su se opet posvađali, a ona je tražila zabranu prilaska, a u policiji je dala izjavu da ju je fizički maltretirao i polomio joj tri rebra.

Melani i Eron
Melani i Eronfoto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

"Svađali smo se jer sam razgovarala s drugim muškarcem dok smo bili na pauzi u vezi. Udario me šakom u levo rebro i gurnuo. Bol sam osetila tek nakon nekoliko dana", tvrdila je ona.

"Mislim da je taj dan uzeo previše tableta što je rezultiralo agresijom. Verovatno se ni ne seća da je to uradio. Mislim da mu treba savet kako kontrolisati svoj bes. Jako je ljubomoran i mora biti racionalniji", objašnjaavala je tada.

Eron Karter
Eron Karterfoto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Nakon objavljivanja vesti da je Karter mrtva, Melani je na TikToku objavila video u kojem olače u svom automobilu, da bi ubzo nakon toga na Instagram storiju podelila njenu i Eronovu zajedničku fotografiju, uz opis "Ne mogu disati".

'

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs