MEGAN MARKL SE PRVI PUT OBRATILA BRITANCIMA NAKON MEGZITA: Svi joj se smeju "54 puta je rekla ja, ja, ja"

Megan Markl se sinoć pojavila u Mančesteru kako bi otvorila samit "One Young World" i to je bio prvi put da se obatila Britancima nakon Megzita. Međutim, zamereno joj je što se u govoru fokusirala isključivo na sebe

Celebrities
Autor:
MEGAN MARKL SE PRVI PUT OBRATILA BRITANCIMA NAKON MEGZITA: Svi joj se smeju "54 puta je rekla ja, ja, ja"
Foto: Profimedia

Britanija je brojala - Megan Markl je sinoć u govoru čak 54 puta rekla "ja, ja, ja"! To je bio prvi put nakon Megzita da se Vojvotkinja od Saseksa obrati javnosti u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Obučena u crveno od glave do pete, Megan je samouvereno počela izlaganje rečima: "Lepo je ponovo biti u Velikoj Britaniji..." Iz publike ju je posmatrao nasmejan princ Hari kojem su u momentima "popuštali živci" pa je uočeno da je vidno anksiozan.

Razlog za njegovu anksioznost može biti to što je daleko od pomirenja sa porodicom, ali i zbog transparenata koji su njega i Megan okarakterisali kao "lažni kraljevski par".

Megan Markl, Prin Hari
foto: Profimedia

Britanci, očigledno nisu zaboravili, ali ni oprostili Megzit jer su danas njihovi portali puni tema koji analiziraju svaku rečenicu i gest bivše glumice.

"Iako je govor trebao da bude o rodnoj ravnopravnosti, Megan je pred 2.000 ljudi govorila samo o Hariju i događaju koji joj je "promenio život" kada je postala majka," prenosi Daily Mail.

Megan Markl, Prin Hari
foto: Profimedia

Megan je pokušala da uspostavi kontak sa mladim učesnicima govoreći im kako moraju da "iskoriste momenat", te da je i ona bila kao oni "devojka iz Odela" oja je na kraju "pozvana da zauzme mesto za stolom sa moćnim liderima".

Megan Markl, Prin Hari
foto: Profimedia

Za to vreme javnost je pažljivo pratila svaki njen gest, ali i preračunavala koliko je vojvotkinja dala na odeću.

Prema proračunima Megan je bila "umerena" pa je njen stajling izgledao ovako: cena bluze koju je nosila iznosi 1.400 evra, dok su pantalone nešto jeftinije pa je za njih potrebno izdvojiti oko 1.300 evra.

1 / 9 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs